reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

myślę, że najwcześniej w lipcu.
Tylko wiesz, my się nie zabezpieczamy jakoś specjalnie, tylko w płodne lecimy z rpzerywanym. No ale nam się w sobote zapomniało i było do końca xD no ale jak nie zachodziłam tyle miesięcy przy regularnym seksie to nie sądze, żeby teraz nagle jakiś złoty strzał się zdarzył xD
Wiedziałam ze będzie gorszy od mojego męża w przerywany XD

reklama
Ja jeszcze nigdy nie zobaczyłam dwóch kresek o które modlę się nieustannie, u mnie załamanie przychodzi pare dni przed @ jak test jest bielusi, płacz i wszystko naraz 🤷‍♀️ U nas jest problem ze partner pracuje na wyjazdach i odkąd się staramy to ciagle na płodne dni musi kombinować o wole i w święta mi pow ze on marzy abym już była w ciąży bo miałby spokój mógłby normalnie pracować 🤷‍♀️🤣
Znam to, kochana. Mój nie na wyjazdach, ale ciągnie 12 i doby także jak ma wolne to jestem wręcz zszokowana co on w domu robi

reklama
Dzięki że pytasz 😃 aktualnie czekam na @ zaczyna mnie pobolewac brzuch bardziej okresowo, niby wg tej przesuniętej owu powinnam dostać w piątek. Na ciążę nie ma już szans więc spokojnie czekam i w nowym cyklu wracam do akcji 😉 ten cykl zrobił sobie ze mnie jaja więc już czekam z niecierpliwością na następny 😬
Ale plus jest taki że porobilam się w święta bez wyrzutów sumienia i dzisiaj w pracy oczy mam na zapałki 😂🙈
Zobacz załącznik 1393452

dziewczyny, a co myślicie o tym wykresie ? wrzucam dwa zdjęcia z rożnych aplikacji bo różnie to widać, w 22 dc prog miałam 16 wiec w tej kwestii okej ale teraz ten ostatni tydzień przed okresem jakoś tak dziwnie ze temp jednego dnia w górę, drugiego dni w dol i tak w kółko 🤷🏻‍♀️ czy to normalne ? temp mierze codziennie o tej samej porze, w tym samym miejscu

Załączniki

• IMG_4657.jpg
    IMG_4657.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_4656.jpg
    IMG_4656.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 28
Do góry