reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

U mnie nawet nie wiem który dc, odstawiłam kalendarz, nawet supli mi sie nie chce brać. Ale jestem gdzieś w okolicach owu, akurat nic nie biorę a śluz jak marzenie na starania. No ale not this time xD

reklama
U mnie nawet nie wiem który dc, odstawiłam kalendarz, nawet supli mi sie nie chce brać. Ale jestem gdzieś w okolicach owu, akurat nic nie biorę a śluz jak marzenie na starania. No ale not this time xD
jakie to uczucie nic nie obliczać, nic nie planować, niczego nie pilnować ? Ja już zapomniałam jak to jest żyć poprostu a nie od 1 dc do 1dc 🙈

jakie to uczucie nic nie obliczać, nic nie planować, niczego nie pilnować ? Ja już zapomniałam jak to jest żyć poprostu a nie od 1 dc do 1dc 🙈
uczucie spoko i mam wrażenie że seks jakiś lepszy xD ale jest przykro trochę, że nie staram się. Trochę poczucie 'zamrnowanego czasu'. No ale co tam.
No i to życie od okresu do owu i od owu do okresu jest straszne. Po 2 latach takiego życia nawet nie wiedziałam, jak bardzo jestem tym wymęczona

uczucie spoko i mam wrażenie że seks jakiś lepszy xD ale jest przykro trochę, że nie staram się. Trochę poczucie 'zamrnowanego czasu'. No ale co tam.
No i to życie od okresu do owu i od owu do okresu jest straszne. Po 2 latach takiego życia nawet nie wiedziałam, jak bardzo jestem tym wymęczona
tak myślałam, że seks będzie lepszy 😉 też mi się wydaje, że właśnie takie życie w ciągłym przeliczaniu odbiera nam radość ze zbliżenia 😏 kiedy wracasz do gry ?

tak myślałam, że seks będzie lepszy 😉 też mi się wydaje, że właśnie takie życie w ciągłym przeliczaniu odbiera nam radość ze zbliżenia 😏 kiedy wracasz do gry ?
myślę, że najwcześniej w lipcu.
Tylko wiesz, my się nie zabezpieczamy jakoś specjalnie, tylko w płodne lecimy z rpzerywanym. No ale nam się w sobote zapomniało i było do końca xD no ale jak nie zachodziłam tyle miesięcy przy regularnym seksie to nie sądze, żeby teraz nagle jakiś złoty strzał się zdarzył xD

Tylko wiesz, my się nie zabezpieczamy jakoś specjalnie, tylko w płodne lecimy z rpzerywanym. No ale nam się w sobote zapomniało i było do końca xD no ale jak nie zachodziłam tyle miesięcy przy regularnym seksie to nie sądze, żeby teraz nagle jakiś złoty strzał się zdarzył xD
Wiem że masz nową pracę ale życzę Ci złotego strzału.

a ja tam trzymam 🤞 za ten złoty strzał. Czasem życie może zaszokować i zrobić psikusa 😉 jak się chce to nie ma jak się nie chce to jest. Ja patrząc na męża widzę, że jest mega przejęty dniami płodnymi. Widzę, że go to stresuje, ostatnio jak przestałam robić owulaki tak na legalu. Trochę się z tym ukrywam to jakoś mniej spięty jest. 😉

Hallo, miło Cię tu widzieć ☺️ tez czekam na nowe kreski na rozpisce. Ja jestem 9 dpo ale bez większych nadzieji bo mąż był na badaniu nasienia i morfologia wyszła 0%… mamy plan działania ustalony ale nie powiem, ze nie przezylam tej wiadomości bo w ogóle nie zakładałam ze cos może być u niego nie tak. Aktualny wykres temp. wyglada tak - ani dobrze ani źle ale czekam z testowaniem. Mam wyjatkowo duzo białego śluzu i od kilku dni skurcze macicy jak na okres. Dziwne bo jeszcze za wcześnie na @. Miłego dnia ☀️
Owu raczej dzień wcześniej była niż jest zaznaczone na wykresie ;)

reklama
Życzę Ci złotego strzału ;)

Do góry