reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
My wczoraj wieczorem wrócilismy do domu ze świat i dorwalam się do apteki i zrobiłam test wieczorem, siuśki były rozwodnione bo dużo piłam ale kreska jest ( tak bardzo bałam się zrobić ten test) rano zrobiłam tez o czułości 25 i tez kreseczka się pojawiła wiec pomaszerowałem na betę - teraz oczekuje jak na szpilkach na wynik, w czwartek powtórzę 🥺🥰✊🏻

Załączniki

• IMG_1892.jpg
    IMG_1892.jpg
    107,3 KB · Wyświetleń: 124
My wczoraj wieczorem wrócilismy do domu ze świat i dorwalam się do apteki i zrobiłam test wieczorem, siuśki były rozwodnione bo dużo piłam ale kreska jest ( tak bardzo bałam się zrobić ten test) rano zrobiłam tez o czułości 25 i tez kreseczka się pojawiła wiec pomaszerowałem na betę - teraz oczekuje jak na szpilkach na wynik, w czwartek powtórzę 🥺🥰✊🏻
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

To dzisiaj obie czekamy na bete ❤️ Gratulacje ❤️❤️

11 dc wyszedł mi dodatki owulak a 12 dc już bladzioch wiec gdzieś pomiędzy 😄 a co u Ciebie?
Dzięki że pytasz 😃 aktualnie czekam na @ zaczyna mnie pobolewac brzuch bardziej okresowo, niby wg tej przesuniętej owu powinnam dostać w piątek. Na ciążę nie ma już szans więc spokojnie czekam i w nowym cyklu wracam do akcji 😉 ten cykl zrobił sobie ze mnie jaja więc już czekam z niecierpliwością na następny 😬
Ale plus jest taki że porobilam się w święta bez wyrzutów sumienia i dzisiaj w pracy oczy mam na zapałki 😂🙈
IMG_20220419_112226.jpg

reklama
Do góry