reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

U mnie według kalendarza wczoraj miała być owulacja, ale jej nie było, zamiast moich boli owu miałam jak na miesiączkę czyli faktycznie miałam owulację w 6 dniu cyklu 🤦 i moja macica już się szykuje na okres który powinien być w rakiem razie w sobotę 🙄

reklama
U mnie według kalendarza wczoraj miała być owulacja, ale jej nie było, zamiast moich boli owu miałam jak na miesiączkę czyli faktycznie miałam owulację w 6 dniu cyklu 🤦 i moja macica już się szykuje na okres który powinien być w rakiem razie w sobotę 🙄
Czyli nie ma szans ? Wiesz co mi tez się coś zadziało ze mam szybciej a zaś w tamtym cyklu tydzień później dostałam okres… nie nadążysz za tym cyklem

Hej, ja w tym miesiącu chyba odpuszczam testowanie... Nie wiem co się dzieje z moim cyklem 🥺 dzisiaj 21dc wg temp owu raczej nie było (myślałam że była 15dc przy spadku temp i był płodny śluz), a teraz śluz mleczny kremowy więc nie zapowiada się na owu w najbliższej przyszłości ani @ 😢 dodatkowo od domniemanej owu pobolewają mnie oba jajniki, jeszcze tak nie miałam... Nie wiem o co chodzi 🥺
IMG_20220411_103726.jpg

Witam wszystkich 😏 nikt dzisiaj nie testował ? Żadnych kreseczek ? 😐😐😐
Ja miałam rano robić bete, ale mam tydzień pracu zdalnej wiec nie wyszło...mam dziwne odstępy między okresami ostatnio 30, 24, 27 dni(zwykle mialam 27-28dni) i nie wiem czy nie.poczekam do piątku. Chyba że @przyjdzie. Nie mam też na stanie pinka...wieczorem kupie , ale boje się robić 😥

Ja dalej walczę z cieniami cienia albo raczej ze swoja wyobraźnia 🤣 ten cykl to w ogóle jest jakiś dziwny, plamienia od wczoraj ustały, jutro termin okresu wiec wczoraj tak naprawdę powinny sie dopiero pojawić 🤦‍♀️ razem z plamieniami pobolewało też podbrzusze i prawy jajnik, teraz cisza 🤷‍♀️🤷‍♀️

Czyli nie ma szans ? Wiesz co mi tez się coś zadziało ze mam szybciej a zaś w tamtym cyklu tydzień później dostałam okres… nie nadążysz za tym cyklem
nie wiem 🤷 seks był dzień przed owu bo miałam taką chcice że głowa mała, wtedy jeszcze nie wiedziałam że dzień później będzie owulacja, ale nie wiem czy ten pęcherzyk wypuścił jajeczko gotowe do zapłodnienia 🤷 któraś z Was pisała że mogło dojrzewać od tamtego cyklu i teraz właśnie być gotowe, ale jak na złość nie miałam monitoringu w tym miesiącu więc nic nie wiem napewno 🤷

Hej, ja w tym miesiącu chyba odpuszczam testowanie... Nie wiem co się dzieje z moim cyklem 🥺 dzisiaj 21dc wg temp owu raczej nie było (myślałam że była 15dc przy spadku temp i był płodny śluz), a teraz śluz mleczny kremowy więc nie zapowiada się na owu w najbliższej przyszłości ani @ 😢 dodatkowo od domniemanej owu pobolewają mnie oba jajniki, jeszcze tak nie miałam... Nie wiem o co chodzi 🥺Zobacz załącznik 1388743
a robiłaś owulaki? Czemu sądzisz ze owu nie było? Za mała różnica temperatur między 1 a 2 faza cyklu? Spadek ładny był!

reklama
a robiłaś owulaki? Czemu sądzisz ze owu nie było? Za mała różnica temperatur między 1 a 2 faza cyklu? Spadek ładny był!
Jeszcze nigdy nie robiłam testów owu, opieram się jedynie na temp i śluzie. No właśnie spadek był ładny, ale powinna być znacznie większa różnica między 1 a 2 faza cyklu a u mnie poza tym spadkiem jest niemal identycznie 🤷🏻‍♀️ zawsze miałam ładne wykresy, jak np ten w załączeniu... Takiego czegoś jak w tym cyklu nie miałam nigdy... Nie wiem co mi się porobiło z hormonami po ostatnim biochemie 🥺 no i jeszcze te jajniki 🥺

Załączniki

• IMG_20220411_113950.jpg
    IMG_20220411_113950.jpg
    110,7 KB · Wyświetleń: 36
Do góry