reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
nie wiem 🤷 seks był dzień przed owu bo miałam taką chcice że głowa mała, wtedy jeszcze nie wiedziałam że dzień później będzie owulacja, ale nie wiem czy ten pęcherzyk wypuścił jajeczko gotowe do zapłodnienia 🤷 któraś z Was pisała że mogło dojrzewać od tamtego cyklu i teraz właśnie być gotowe, ale jak na złość nie miałam monitoringu w tym miesiącu więc nic nie wiem napewno 🤷
sex dzień przed domniemana owu to raczej dobrze 😊 trzymamy kciuki żeby była fasolka. A jak wy dziewczyny w ogóle często działacie jak wiecie ze są płodne dni? Codziennie, co dwa dni? Po owulacji jak długo jeszcze ?

sex dzień przed domniemana owu to raczej dobrze 😊 trzymamy kciuki żeby była fasolka. A jak wy dziewczyny w ogóle często działacie jak wiecie ze są płodne dni? Codziennie, co dwa dni? Po owulacji jak długo jeszcze ?
Albo codziennie albo co 2 dzień, zależy jak z czasem itp. Jak już jest sluz nieplodny to bez regularnosci po prostu jak jest ochota 😊

Ja powiem Wam tak. Wczoraj myślałam, że wypluje kawę. Przestała mi smakować moja ulubiona. Dzisiaj nie smakuje mi moje ulubione sushi. Nie wiem chyba mój organizm sobie ze mnie żarty robi .

Ja jestem 4 dpo, a czuje bóle brzucha jak na miesiączkę, a do miesiączki jeszcze dobre 10/11 dni..
Dokładnie mam to samo. Od bólu jajnika który trwał około 2 h ( tego dnia uznałam że było owu i działaliśmy) miałam trzy dni ciszy a od dziś mam delikatne uczucie jak na miesiączkę. Jednak zaczynam się obawiać, że mocno się nakręciłam na ten cykl 😩 ale zawsze jakoś z godnością i pokora przyjmuje 🙊 zamiast dwóch kresek 😅

Ale pierwszy test zrobię 14 dni od tego bólu to będzie 22.04 .. potem termin miesiączki na 27.04
Z 1 ciąża miałam taka super sytuacje że test wyszedł 7dpo 🤪 ( monitoring ) ale mialam
Okropny, ogromny ból piersi i test był tak jasny ( ale różowy ) że nikt nie umiał zobaczyć a ja już do wszystkich najbliższych dzwoniłam, że się udało haha ale fakt.. równe 12 miesięcy czekałam na te chwile

reklama
Do góry