reklama
stella33
Fanka BB :)
sex dzień przed domniemana owu to raczej dobrze trzymamy kciuki żeby była fasolka. A jak wy dziewczyny w ogóle często działacie jak wiecie ze są płodne dni? Codziennie, co dwa dni? Po owulacji jak długo jeszcze ?nie wiem seks był dzień przed owu bo miałam taką chcice że głowa mała, wtedy jeszcze nie wiedziałam że dzień później będzie owulacja, ale nie wiem czy ten pęcherzyk wypuścił jajeczko gotowe do zapłodnienia któraś z Was pisała że mogło dojrzewać od tamtego cyklu i teraz właśnie być gotowe, ale jak na złość nie miałam monitoringu w tym miesiącu więc nic nie wiem napewno
Mmiiaa
Albo codziennie albo co 2 dzień, zależy jak z czasem itp. Jak już jest sluz nieplodny to bez regularnosci po prostu jak jest ochotasex dzień przed domniemana owu to raczej dobrze trzymamy kciuki żeby była fasolka. A jak wy dziewczyny w ogóle często działacie jak wiecie ze są płodne dni? Codziennie, co dwa dni? Po owulacji jak długo jeszcze ?
Carolina123
Ja powiem Wam tak. Wczoraj myślałam, że wypluje kawę. Przestała mi smakować moja ulubiona. Dzisiaj nie smakuje mi moje ulubione sushi. Nie wiem chyba mój organizm sobie ze mnie żarty robi .
Puchatymis
Dokładnie mam to samo. Od bólu jajnika który trwał około 2 h ( tego dnia uznałam że było owu i działaliśmy) miałam trzy dni ciszy a od dziś mam delikatne uczucie jak na miesiączkę. Jednak zaczynam się obawiać, że mocno się nakręciłam na ten cykl ale zawsze jakoś z godnością i pokora przyjmuje zamiast dwóch kresekJa jestem 4 dpo, a czuje bóle brzucha jak na miesiączkę, a do miesiączki jeszcze dobre 10/11 dni..
Ewi12
jak bylam w ciazy to mialam taki pierwszy objaw kawa przestala mi nagle smakować...Ja powiem Wam tak. Wczoraj myślałam, że wypluje kawę. Przestała mi smakować moja ulubiona. Dzisiaj nie smakuje mi moje ulubione sushi. Nie wiem chyba mój organizm sobie ze mnie żarty robi .
Puchatymis
Ale pierwszy test zrobię 14 dni od tego bólu to będzie 22.04 .. potem termin miesiączki na 27.04
Puchatymis
Z 1 ciąża miałam taka super sytuacje że test wyszedł 7dpo ( monitoring ) ale mialamAle pierwszy test zrobię 14 dni od tego bólu to będzie 22.04 .. potem termin miesiączki na 27.04
Okropny, ogromny ból piersi i test był tak jasny ( ale różowy ) że nikt nie umiał zobaczyć a ja już do wszystkich najbliższych dzwoniłam, że się udało haha ale fakt.. równe 12 miesięcy czekałam na te chwile
reklama
Carolina123
oby w moim przypadku było tak samo. Aczkolwiek ciężko mi w to uwierzyć ponieważ jestem zaledwie w 5-6 dniu po ewentualnej owulacji. Także pewnie mi się wydaje.jak bylam w ciazy to mialam taki pierwszy objaw kawa przestala mi nagle smakować...
Podziel się: