Carolina123
Fanka BB :)
siadaj, siadaj. Ławka długa zmieścisz sięja jestem w Rej samej sytuacji. Wiec się trochę posuń bo siadam obok ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
siadaj, siadaj. Ławka długa zmieścisz sięja jestem w Rej samej sytuacji. Wiec się trochę posuń bo siadam obok ciebie
dopinguje i trzymam kciuki! Ale jutro zrób inny test, dla pewności.Po całkowitym wyschnięciu... Oczywiście jak radzicie jutro zrobię inny test
super ze to wstawiłam. Teraz wiem kiedy zacząć testowaćDzisiaj „oficjalnie” miałam testować. przesyłam Wam moc drugich kresach, niech Was tez dopadną Będę do Was zaglądać. Mam nadzieje, ze do końca kwietnia będzie więcej piękny wynik na kwietniowych!
kiedy zamierzasz robić 1 test?siadaj, siadaj. Ławka długa zmieścisz się
Mnie to tak cieszy jak widzę u Was dwie kreski ja wczoraj o 16 miałam silny ból jajnika, który już wcześniej mnie pobolewal i utrzymywało się to prawie 2 h także jesrem pewna że owu była wczoraj, w nocy było dopełnienie owulacji i teraz czekaaaaaamyyyy!! Dziś 14dc. Mam jakaś duża nadzieje w tym cyklu, po roku mogłoby się udać No!Dzisiaj „oficjalnie” miałam testować. przesyłam Wam moc drugich kresach, niech Was tez dopadną Będę do Was zaglądać. Mam nadzieje, ze do końca kwietnia będzie więcej piękny wynik na kwietniowych!