Teraz profilaktycznie acard 75 , a od pozytywnego testu ciążowego zastrzyki z heparynydrobnoczasteczkowej.Też jestem ciekawa tych wyników dam znać
Coś przyjmujesz na tą mutacje? Co mówił na nią lekarz?
reklama
KB02
Fanka BB :)
Wiesz co, ja mam potwierdzoną trombofilię. Po drugim poronieniu miałam robione badania. Biochem przydarzył mi się pierwszy raz, więc staram się to uznawać jako "wypadek przy pracy". Ten cykl odpuściłam i biorę progesteron, bo jak robiłam betę w zeszłym cyklu to miałam mega niski, więc mam nadzieję, że się "unormuje" do kolejnego cyklu i się uda ✌A jak tam u Ciebie @KB02? Jakieś badania robisz, coś wiadomo więcej skąd ten biochem?
Kamilad
Acard przyjmujesz od owulacji czy jakoś inaczej? Bo ja w sumie na własną rękę dzisiaj go wdrożyłam, bo nie zaszkodzi a może pomożeTeraz profilaktycznie acard 75 , a od pozytywnego testu ciążowego zastrzyki z heparynydrobnoczasteczkowej.
Kamilad
W takim razie trzymam kciuki za Ciebie w przyszłym cykluWiesz co, ja mam potwierdzoną trombofilię. Po drugim poronieniu miałam robione badania. Biochem przydarzył mi się pierwszy raz, więc staram się to uznawać jako "wypadek przy pracy". Ten cykl odpuściłam i biorę progesteron, bo jak robiłam betę w zeszłym cyklu to miałam mega niski, więc mam nadzieję, że się "unormuje" do kolejnego cyklu i się uda ✌
KB02
Dziękuję Kochana! ❤ Ja za Ciebie też trzymam mocno cały czas i śledzę na bieżącoW takim razie trzymam kciuki za Ciebie w przyszłym cyklu
Bibi89
Zależy ile jesteś dni po owulacji?Czesc. Lekarz kazal mi wykonac badanie progesteronu, wiec dzisiaj poszlam zrobic badabie a przy okazji zrobilam bete. Do okresu mam 5 dni mniej wiecej 13.04. A beta dzisiaj wyszla 0,1. Jest jeszcze szansa?
Kamilad
W trakcie okresu też? Bo właśnie różnie czytałam...Cały czas już drugi miesiąc
reklama
Zależy ile jesteś dni po owulacji?
Podziel się: