reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
mam do was pytanko, z racji ze jeszcze raczkuje w tych tematach to chciałabym zapytać kiedy według was wystąpiła u mnie owulacje ? jak byście to czytały ? pik z testów owu był w 15 dc (według mnie) czyli teoretycznie owulacja po 24-36h czyli w 16-17dc powinna wystąpić, ale z drugiej strony patrząc na mierzona temperaturę powiedziałabym ze w 15 dc wystąpiła owu i w sumie zgłupiałam 🤷🏻‍♀️ pomóżcie proszę bo może ja jeszcze nie umiem tego odczytywać ale szczerze mówiąc bardziej ufałabym tempce

Załączniki

• IMG_4396.jpg
    IMG_4396.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_4395.jpg
    IMG_4395.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 59
mam do was pytanko, z racji ze jeszcze raczkuje w tych tematach to chciałabym zapytać kiedy według was wystąpiła u mnie owulacje ? jak byście to czytały ? pik z testów owu był w 15 dc (według mnie) czyli teoretycznie owulacja po 24-36h czyli w 16-17dc powinna wystąpić, ale z drugiej strony patrząc na mierzona temperaturę powiedziałabym ze w 15 dc wystąpiła owu i w sumie zgłupiałam 🤷🏻‍♀️ pomóżcie proszę bo może ja jeszcze nie umiem tego odczytywać ale szczerze mówiąc bardziej ufałabym tempce
Jak dla mnie to owu wg temp była 14dc :)

Jak były ❤️❤️❤️ W te trzy dni to nie ma co się zastanawiać 😎

no właśnie naczytałam się w internecie o temperaturze i na podstawie załącznika stwierdziłam ze skoro dzień przed spada a potem wzrasta to wychodzi mi 15dc 🤷🏻‍♀️😂
No mi ginka mówiła że jak jest spadek to jest owu i żeby działać a wzrost to już niby po ptakach 🤷🏻‍♀️ bo wzrasta od progesteronu a on jest uwalniany jak już pęknie pęcherzyk

Jak były ❤️❤️❤️ W te trzy dni to nie ma co się zastanawiać 😎

wiesz jak to jest, pierwszy raz tak dokładnie przyłożyłam się do sprawdzania owu wiec jak już codziennie sprawdzam tem i robię teraz testy to chciałabym wiedzieć kiedy faktycznie była 🤣 ale no okej nie będę przesadzać, tak jak mówisz było działane to teraz wszystko w rękach matki natury ✊🏼❤️

wiesz jak to jest, pierwszy raz tak dokładnie przyłożyłam się do sprawdzania owu wiec jak już codziennie sprawdzam tem i robię teraz testy to chciałabym wiedzieć kiedy faktycznie była 🤣 ale no okej nie będę przesadzać, tak jak mówisz było działane to teraz wszystko w rękach matki natury ✊🏼❤️
Ja zazdroszczę Wam, które te testy może robić serio, mega ułatwienie. Ja mam pcos i mogę tylko wnioskować po objawach 🙊 życzę powodzenia, teraz najgorsze to czekanie!

reklama
Ja zazdroszczę Wam, które te testy może robić serio, mega ułatwienie. Ja mam pcos i mogę tylko wnioskować po objawach 🙊 życzę powodzenia, teraz najgorsze to czekanie!

szczerze jakoś bardziej jestem przekonana do temp, bo jakoś do tej pory średnio te testy mi szły, teraz zrobiłam tylko dlatego żeby zobaczyć czy pokryją się z temp 🤷🏻‍♀️ trzymam za Ciebie kciuki ✊🏼 z pcos tez się da ! ❤️ a sobie życzę cierpliwości w tym
czekaniu 😅

Do góry