Pięknie! Rośnijcie zdrowoMuszę bo się uduszę! Patrzcie patrzcie Zobacz załącznik 1387353
reklama
kawaiciastko
Aktywna w BB
mam do was pytanko, z racji ze jeszcze raczkuje w tych tematach to chciałabym zapytać kiedy według was wystąpiła u mnie owulacje ? jak byście to czytały ? pik z testów owu był w 15 dc (według mnie) czyli teoretycznie owulacja po 24-36h czyli w 16-17dc powinna wystąpić, ale z drugiej strony patrząc na mierzona temperaturę powiedziałabym ze w 15 dc wystąpiła owu i w sumie zgłupiałam pomóżcie proszę bo może ja jeszcze nie umiem tego odczytywać ale szczerze mówiąc bardziej ufałabym tempce
Załączniki
Kamilad
Fanka BB :)
Jak dla mnie to owu wg temp była 14dcmam do was pytanko, z racji ze jeszcze raczkuje w tych tematach to chciałabym zapytać kiedy według was wystąpiła u mnie owulacje ? jak byście to czytały ? pik z testów owu był w 15 dc (według mnie) czyli teoretycznie owulacja po 24-36h czyli w 16-17dc powinna wystąpić, ale z drugiej strony patrząc na mierzona temperaturę powiedziałabym ze w 15 dc wystąpiła owu i w sumie zgłupiałam pomóżcie proszę bo może ja jeszcze nie umiem tego odczytywać ale szczerze mówiąc bardziej ufałabym tempce
kawaiciastko
Aktywna w BB
Jak dla mnie to owu wg temp była 14dc
no właśnie naczytałam się w internecie o temperaturze i na podstawie załącznika stwierdziłam ze skoro dzień przed spada a potem wzrasta to wychodzi mi 15dc
Załączniki
Puchatymis
Jak były W te trzy dni to nie ma co się zastanawiaćmam do was pytanko, z racji ze jeszcze raczkuje w tych tematach to chciałabym zapytać kiedy według was wystąpiła u mnie owulacje ? jak byście to czytały ? pik z testów owu był w 15 dc (według mnie) czyli teoretycznie owulacja po 24-36h czyli w 16-17dc powinna wystąpić, ale z drugiej strony patrząc na mierzona temperaturę powiedziałabym ze w 15 dc wystąpiła owu i w sumie zgłupiałam pomóżcie proszę bo może ja jeszcze nie umiem tego odczytywać ale szczerze mówiąc bardziej ufałabym tempce
Kamilad
No mi ginka mówiła że jak jest spadek to jest owu i żeby działać a wzrost to już niby po ptakach bo wzrasta od progesteronu a on jest uwalniany jak już pęknie pęcherzykno właśnie naczytałam się w internecie o temperaturze i na podstawie załącznika stwierdziłam ze skoro dzień przed spada a potem wzrasta to wychodzi mi 15dc
kawaiciastko
Aktywna w BB
Jak były W te trzy dni to nie ma co się zastanawiać
wiesz jak to jest, pierwszy raz tak dokładnie przyłożyłam się do sprawdzania owu wiec jak już codziennie sprawdzam tem i robię teraz testy to chciałabym wiedzieć kiedy faktycznie była ale no okej nie będę przesadzać, tak jak mówisz było działane to teraz wszystko w rękach matki natury
kawaiciastko
Aktywna w BB
No mi ginka mówiła że jak jest spadek to jest owu i żeby działać a wzrost to już niby po ptakach bo wzrasta od progesteronu a on jest uwalniany jak już pęknie pęcherzyk
oki dziękuję za odpowiedź
Puchatymis
Ja zazdroszczę Wam, które te testy może robić serio, mega ułatwienie. Ja mam pcos i mogę tylko wnioskować po objawach życzę powodzenia, teraz najgorsze to czekanie!wiesz jak to jest, pierwszy raz tak dokładnie przyłożyłam się do sprawdzania owu wiec jak już codziennie sprawdzam tem i robię teraz testy to chciałabym wiedzieć kiedy faktycznie była ale no okej nie będę przesadzać, tak jak mówisz było działane to teraz wszystko w rękach matki natury
reklama
kawaiciastko
Aktywna w BB
Ja zazdroszczę Wam, które te testy może robić serio, mega ułatwienie. Ja mam pcos i mogę tylko wnioskować po objawach życzę powodzenia, teraz najgorsze to czekanie!
szczerze jakoś bardziej jestem przekonana do temp, bo jakoś do tej pory średnio te testy mi szły, teraz zrobiłam tylko dlatego żeby zobaczyć czy pokryją się z temp trzymam za Ciebie kciuki z pcos tez się da ! a sobie życzę cierpliwości w tym
czekaniu
Podziel się: