reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Mata swojego pinka srinka 😂

Załączniki

• IMG_20220405_061603.jpg
    IMG_20220405_061603.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 168
niee no widać ! pink pokazał to może jednak jest coś na rzeczy 😁 brałaś ten cykl na straty ze nie dopuszczasz myśli ze może jednak się udało ?
Nie, nie. Mi się będzie trzymać ovi do miesiączki tak jak Zazuu. Dziaisj powinnam dostać, ale dam sobie jeszcze z 3 dni, bo może się coś poprzesuwało. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka i dziś powinna małpa przyjść. No ale do czwartku najpewniej już będzie 😜

reklama
Nie, nie. Mi się będzie trzymać ovi do miesiączki tak jak Zazuu. Dziaisj powinnam dostać, ale dam sobie jeszcze z 3 dni, bo może się coś poprzesuwało. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka i dziś powinna małpa przyjść. No ale do czwartku najpewniej już będzie 😜
a tam pitolisz głupoty... To tamta beta Ci rośnie! Ja Ci to mówię i niedługo kopa zasadzę na ciężarne! 😁

Do góry