reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
O matko człowieka przez chwilę nie ma na grupie a tu takie wiadomości 😁 za każdy cień trzymam kciuki ❤️ już sama się stresuje bo w środę testuje, ale jutro może jeszcze @ przyjść.. do tego okropnie boli mnie prawy jajnik ale bardziej obawiam się że to będzie torbiel niż ciąża bo jestem już po dwóch laparoskopiach.. ale cały czas nadzieja jest.

reklama
Widzisz czyli jednak nie 7 jak cały czas obstawiałas bo nic by nie wyszło ;)
ten wiesiołek tak mnie rozbujał, ze serio ciężko mi to policzyć.. obstawiałam owu 27.03, ale kto wie co ta matka natura miała w planach względem mojej owulacji.. teraz ide już naprawdę spać, żeby noc minęła szybciej.. jutro niech badania zweryfikują 🤞🏻

Do góry