MartaMarkry
Fanka BB :)
jak na złość nikogo nie ma, a mnie czas goni :xczekamy razem z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak na złość nikogo nie ma, a mnie czas goni :xczekamy razem z Tobą
Co za poranek trzymam kciuki zeby kreska byla tylko mocniejszaMata swojego pinka srinka
Bardzo dziękujęCo za poranek trzymam kciuki zeby kreska byla tylko mocniejsza
Dziękuję, kochana jesteśa tam pitolisz głupoty... To tamta beta Ci rośnie! Ja Ci to mówię i niedługo kopa zasadzę na ciężarne!
taa, będzie Ci przez ten tydzień brzuch rósł i nam ją połamiesz...Dziękuję, kochana jesteś
Ale się nie cieszę, nawet na betę nie idę. Jakoś mnie to nie ekscytuje, bo albo to ovi albo jakiś biochem pewnie. Ja sobie jeszcze spokojnie tydzień poczekam na naszej ławeczce
Widać widać Czekamy na wynikiMelduje. Od poprzedniego minęło 11 godzin. Jest chyba taki sam. Ale jest !!!! Otwarty, nie krzyczcie ale inaczej na zdjęciu to ciężko hah kreska pokazała się w przepisowych 1-4 minutach. Nie wiem czy odrazu bo zamknęłam oczy właśnie zbieram się na bete
taki pink to jest przy becie z 10 albo 20 zapierdalaj na bete gratuluję!!!Mata swojego pinka srinka
A za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki i wierze, ze to te właściwe kreskiDziękuję, kochana jesteś
Ale się nie cieszę, nawet na betę nie idę. Jakoś mnie to nie ekscytuje, bo albo to ovi albo jakiś biochem pewnie. Ja sobie jeszcze spokojnie tydzień poczekam na naszej ławeczce
Kochana beta w sobotę była 1.53 przypominam nie wiem czy by coś wyszło.taki pink to jest przy becie z 10 albo 20 zapierdalaj na bete gratuluję!!!
w sobotę mogło jeszcze nawet nie dojść do zagnieżdżenia i były spadki po ovi. Zagnieżdżenia mogło być w niedzielę i dziś piękny pozytyw.Kochana beta w sobotę była 1.53 przypominam nie wiem czy by coś wyszło.
Ale pozapierdalam sobie na betę w sobotę jak okres nie przyjdzie