reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Chyba jednak będę królowa PINKOW w tym sezonie. Byłam przekonana ze w szafce leżą trzy testy.. właśnie sprzątałam a tam w jednym kartoniku schowane miałam 4… 10 pinkow w drodze… to znaczy ze mam 18 testów na ten cykl. Czy to się leczy? 😅😂
Oby wystarczyła nam jak najmniejsza ilość w tym cyklu ✊❤️
Ps. Takkk mnie stary dziś zdenerwował, ze nie wiem czy on zdąży mi bejbika zrobić zanim go uduszę 🤬🤬🤬

reklama
Oby wystarczyła nam jak najmniejsza ilość w tym cyklu ✊❤️
Ps. Takkk mnie stary dziś zdenerwował, ze nie wiem czy on zdąży mi bejbika zrobić zanim go uduszę 🤬🤬🤬
oby.. ale przecież zużyje wszystkie, albo z braku kreski i jej szukania, albo z niedowierzania i poziomu ekscytacji..

Ale już jesteś po domniemanej owu, to najważniejsze ze wtedy był grzeczny haha.. wieczorem przyjdzie i Cię przeprosi 🤞🏻

oby.. ale przecież zużyje wszystkie, albo z braku kreski i jej szukania, albo z niedowierzania i poziomu ekscytacji..

Ale już jesteś po domniemanej owu, to najważniejsze ze wtedy był grzeczny haha.. wieczorem przyjdzie i Cię przeprosi 🤞🏻
W sumie masz racje, ja chyba tez będę ciagle sikać jak już zobaczę pozytyw 😏

Najlepiej mnie dziś przeprosi jak się nie będzie odzywać ! Oo dziś jestem nie ugięta 🤬

Wracam na watki kreskowe! Walczyłam ostatnio z infekcjami (wizyty na basenie mi nie służą...) i najgorzej było akurat w płodne, wiec bez starań.
Teraz było tak na styk bo tuż po wyleczeniu miałam teoretycznie owulacje - zobaczymy.
Wpiszcie mnie na test 10.04.

Sikam na potęgę
7CD475F6-C551-4BF2-985E-1851498BC61B.jpeg

reklama
Do góry