reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Dziś dokładnie 10 dpo 😊

Pozwoliłam się sobie cofnąć i generalnie widzę, że robiłaś 3 różne testy - ale według mnie na każdym coś przebija i każdy wydaje się coraz ciemniejszy. Ja tylko przypomnę, że pink strumieniowy w ch*ja nie leci (przynajmniej u mnie) ale jednocześnie bardzo słabo się wybarwia. Tak więc jak kreska będzie leciutka to nie ma co się zrażać. A kreski na w sumie tak wczesnym etapie moim zdaniem bardzo dobrze rokują. Trzymam mocno kciuki!

Pozwoliłam się sobie cofnąć i generalnie widzę, że robiłaś 3 różne testy - ale według mnie na każdym coś przebija i każdy wydaje się coraz ciemniejszy. Ja tylko przypomnę, że pink strumieniowy w ch*ja nie leci (przynajmniej u mnie) ale jednocześnie bardzo słabo się wybarwia. Tak więc jak kreska będzie leciutka to nie ma co się zrażać. A kreski na w sumie tak wczesnym etapie moim zdaniem bardzo dobrze rokują. Trzymam mocno kciuki!
Pink mam naszykowany na rano, nie chciałam wykorzystywać go po całym dniu na wieczór, gdzie jeszcze jest wcześnie po owulacji ❤️

Tak jeszcze wrzucę - oba robione z pierwszego porannego moczu.
Pierwszy beta 25, jak zrobiłam drugi to już bety nie badałam - ale patrząc na przyrosty pewnie z min. 200
Także naprawdę na spokojnie z tą ich czułością i mocnością kreski ;)

Testy ciazowe.jpg

reklama
Do góry