Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Jutro rano wjeżdża pink wiec zobaczymySkoro ciagle takie wychodzą to na pewno pozytyw bądź dobrej myśli A próbowałaś innych testów ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro rano wjeżdża pink wiec zobaczymySkoro ciagle takie wychodzą to na pewno pozytyw bądź dobrej myśli A próbowałaś innych testów ?
kreska malowana! piękna!!!!! Tu nie ma cienia, jest porosotu blada kreska. Nie chce mi się szukać, ale ile dni jest po owu lub ile dni do miesiączki?Sikam na potęgę Zobacz załącznik 1385169
Dziś dokładnie 10 dpokreska malowana! piękna!!!!! Tu nie ma cienia, jest porosotu blada kreska. Nie chce mi się szukać, ale ile dni jest po owu lub ile dni do miesiączki?
no to kreska adekwatna! właśnie siedziałam i myślałam, kiedy tu zobacze kreskę jakaś ładna i spadłaś mi z niebaDziś dokładnie 10 dpo
Dziś dokładnie 10 dpo
No to ciesze się, że na coś się przydałam dziśno to kreska adekwatna! właśnie siedziałam i myślałam, kiedy tu zobacze kreskę jakaś ładna i spadłaś mi z nieba
Pink mam naszykowany na rano, nie chciałam wykorzystywać go po całym dniu na wieczór, gdzie jeszcze jest wcześnie po owulacjiPozwoliłam się sobie cofnąć i generalnie widzę, że robiłaś 3 różne testy - ale według mnie na każdym coś przebija i każdy wydaje się coraz ciemniejszy. Ja tylko przypomnę, że pink strumieniowy w ch*ja nie leci (przynajmniej u mnie) ale jednocześnie bardzo słabo się wybarwia. Tak więc jak kreska będzie leciutka to nie ma co się zrażać. A kreski na w sumie tak wczesnym etapie moim zdaniem bardzo dobrze rokują. Trzymam mocno kciuki!
to o której mamy trzymac kciuki?Pink mam naszykowany na rano, nie chciałam wykorzystywać go po całym dniu na wieczór, gdzie jeszcze jest wcześnie po owulacji