reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Chyba jednak będę królowa PINKOW w tym sezonie. Byłam przekonana ze w szafce leżą trzy testy.. właśnie sprzątałam a tam w jednym kartoniku schowane miałam 4… 10 pinkow w drodze… to znaczy ze mam 18 testów na ten cykl. Czy to się leczy? 😅😂
Oby wystarczyła nam jak najmniejsza ilość w tym cyklu ✊❤️
Ps. Takkk mnie stary dziś zdenerwował, ze nie wiem czy on zdąży mi bejbika zrobić zanim go uduszę 🤬🤬🤬

reklama
Oby wystarczyła nam jak najmniejsza ilość w tym cyklu ✊❤️
Ps. Takkk mnie stary dziś zdenerwował, ze nie wiem czy on zdąży mi bejbika zrobić zanim go uduszę 🤬🤬🤬
oby.. ale przecież zużyje wszystkie, albo z braku kreski i jej szukania, albo z niedowierzania i poziomu ekscytacji..

Ale już jesteś po domniemanej owu, to najważniejsze ze wtedy był grzeczny haha.. wieczorem przyjdzie i Cię przeprosi 🤞🏻

oby.. ale przecież zużyje wszystkie, albo z braku kreski i jej szukania, albo z niedowierzania i poziomu ekscytacji..

Ale już jesteś po domniemanej owu, to najważniejsze ze wtedy był grzeczny haha.. wieczorem przyjdzie i Cię przeprosi 🤞🏻
W sumie masz racje, ja chyba tez będę ciagle sikać jak już zobaczę pozytyw 😏

Najlepiej mnie dziś przeprosi jak się nie będzie odzywać ! Oo dziś jestem nie ugięta 🤬

Wracam na watki kreskowe! Walczyłam ostatnio z infekcjami (wizyty na basenie mi nie służą...) i najgorzej było akurat w płodne, wiec bez starań.
Teraz było tak na styk bo tuż po wyleczeniu miałam teoretycznie owulacje - zobaczymy.
Wpiszcie mnie na test 10.04.

Sikam na potęgę
7CD475F6-C551-4BF2-985E-1851498BC61B.jpeg

reklama
Do góry