Serio
Fanka BB :)
to ziółko to niepokalanek. Reguluje babskie hormony i takie tam .Nie znam tego specyfiku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ziółko to niepokalanek. Reguluje babskie hormony i takie tam .Nie znam tego specyfiku
Hahhaah niezłe masz wymaganiażebyś się nie zdziwiła Ja planuję drożność dopiero na jesień więc wyluzuj gatki Na styczeń dziecko słabo, bo szwagier, szwagierka i siostreniec mają urodziny, w lutym też, bo córka i teść świętują, w marcu to już w ogóle, bo moja chrześnica urodziny, potem dzień kobiet i urodziny mojej mamy. Kwiecień może być ewentualnie, ale znowu święta... W maju ja mam urodziny i drugi siostrzeniec, w czerwcu druga siostrzenica, ale ona na początek miesiąca więc może być druga połowa W lipcu mój syn, ale też może być, a że od razu nie wyjdzie to potem drożność na jesień i pyk zostaję z Tobą
jak nie działa, że obojętnie jaki miesiąc to sobie nałożyłam ograniczenia, a co! Na przelomie czerwca/lipca pyknie rok, więc jak do tej pory nie mając wymagań nie ma bejbi to może trzeba taktykę zmienić Poza tym w wiosnę i wakacje się za dużo dzieje, a jesienią i zimą siedzę w domui nic się nie chce to mogę robić dzieckoHahhaah niezłe masz wymagania
daje Ci kopa w dupęJakoś w sobotę po becie złapałam takiego doła, jeszcze mnie goście dobili swoją gadka o niepłodności i jakoś ze mnie cała energia uleciała. Nie chce mi się wierzyć, że nastał cud i jestem w ciąży
Poproszę może o kopa w dupe
Wiesz co, to chyba indywidualna sprawa. Jednej będą 2 tyg się utrzymywać a innej 5 dni. Testuj sobie codziennie, albo co 2 dni i patrz jak schodziJa dzisiaj 11 dc cyklu, po wizycie właśnie, tak dobrze zareagowałam na podwójna dawkę clo ze musiałam jak na sygnale z gabinetu do apteki po ovitrelle bo na prawym pęcherzyk 30mm i nazwany torbielą prosta a na lewym 25 mm wiec szybko podać zastrzyk, jeszcze żeby to ovitrelle było dostępne ! Duże miasto a braki w aptekach … ale mam podałam juz, zobaczymy co się zadzieje, gin mówi ze trochę juz za duże, ze najlepiej jakbym miała to usg w niedziele ale niedziela to niedziela wiec pozostaje czekać ! W piątkę ma usg sprawdzające czy pękło. A teraz pytanie do dziewczyn które podwalu to sobie - ile utrzymuje się w organizmie, kiedy test będzie wiarygodny a nie pozostałością ? Czy nie ma reguły ?
tak zrobię, zwłaszcza ze zapas pinkow już do mnie jedzie No ale w sumie i tak ten pęcherzyk jest za duży także nie ma co się nastawiać i po prostu czekać do kolejnej miesiączkiWiesz co, to chyba indywidualna sprawa. Jednej będą 2 tyg się utrzymywać a innej 5 dni. Testuj sobie codziennie, albo co 2 dni i patrz jak schodzi
tak zrobię, zwłaszcza ze zapas pinkow już do mnie jedzie No ale w sumie i tak ten pęcherzyk jest za duży także nie ma co się nastawiać i po prostu czekać do kolejnej miesiączki
a jak się czułaś po tym ovi? Coś zaobserwowałaś ? Kiedy zrobiłaś pierwszy test żeby zobaczyć czy wychodzą pozytywne ?Ja mialam podane ovi jak pęcherzyk miał 23mm. Zobacz, może akurat zaskoczy