reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dzis pospałam dłużej i tyle newsów mnie ominelo ! Trzymam mocno kciuki za dziewczyny z 2 kreskami! Też nie gratuluje bo nauczona doświadczeniem wiem że to jeszcze niczego nie gwarantuje ale wspieram całym serduszkiem ❤️
Lekarz nic nie wie o żadnych pozytywnych testach. Tyle, że miałam odstawić po 10 dniach proga i jak okres nie przyjdzie to zrobić test i jak pozytywny, to brać proga dalej
No to ja bez zbadania bety nie odstawiłabym proga więc sru na betę I tel do lekarza co mysli 🤞
To prawda. Wysikałam test który mówi "piernicz się" xD
Jezuuuu ja nie będę sikać na testy aż do października... możemy już założyć wątek październikowy? Będę sobie tam grzecznie sama siedzieć i rozmawiać sama ze sobą i czekac .... 😔

reklama
Dzis pospałam dłużej i tyle newsów mnie ominelo ! Trzymam mocno kciuki za dziewczyny z 2 kreskami! Też nie gratuluje bo nauczona doświadczeniem wiem że to jeszcze niczego nie gwarantuje ale wspieram całym serduszkiem ❤️

No to ja bez zbadania bety nie odstawiłabym proga więc sru na betę I tel do lekarza co mysli 🤞

Jezuuuu ja nie będę sikać na testy aż do października... możemy już założyć wątek październikowy? Będę sobie tam grzecznie sama siedzieć i rozmawiać sama ze sobą i czekac .... 😔
Sporo dziewczyn niestety ma takie doświadczenia, że coś zaskoczylo, a nie do końca się udało. 😔 Dlatego wstrzymuje się z zacieszem. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i za Was też mocno, mocno trzymam kciuki! 💓 Wszystkie, co do jednej

Absolutnie nie, masz z nami tu siedzieć i z nami rozmawiać! :D

Sporo dziewczyn niestety ma takie doświadczenia, że coś zaskoczylo, a nie do końca się udało. 😔 Dlatego wstrzymuje się z zacieszem. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i za Was też mocno, mocno trzymam kciuki! 💓 Wszystkie, co do jednej
Ja to nie rozumiem dlaczego nie może być tak : starania max 3 miesiące, 2 kreski, serduszko , dzidzia zdrowa rośnie sobie, mama czuje się cudownie, poród lekki i bez komplikacji max godzinę i już 🤷🏽‍♀️ jaki jest problem w takim scenariuszu ??

Absolutnie nie, masz z nami tu siedzieć i z nami rozmawiać! :D
Nie mamy teraz wspólnych tematów 😂😂😂😂😂😂😂 ja nawet kurła okresu nie mam 😂😂😂 a gdzie tam owulacja!

Chociaz nie! Mamy wspólny temat, weź mi opowoedz jak wygląda badanie drożności? W szpitalu mi powiedzieli ze boli i żebym najpierw próbowała bez tego badania ale nie odważę się zaryzykować znowu CP. Przeoralo mnie totalnie. Więc w okolicach września chciałabym zrobić drożność. Boli?

reklama
Albo raczej patrzeć jak z miesiąca na miesiąc mnie zostawiacie 😔
żebyś się nie zdziwiła 🤣 Ja planuję drożność dopiero na jesień więc wyluzuj gatki 😁 Na styczeń dziecko słabo, bo szwagier, szwagierka i siostreniec mają urodziny, w lutym też, bo córka i teść świętują, w marcu to już w ogóle, bo moja chrześnica urodziny, potem dzień kobiet i urodziny mojej mamy. Kwiecień może być ewentualnie, ale znowu święta... W maju ja mam urodziny i drugi siostrzeniec, w czerwcu druga siostrzenica, ale ona na początek miesiąca więc może być druga połowa 🤣 W lipcu mój syn, ale też może być, a że od razu nie wyjdzie to potem drożność na jesień i pyk zostaję z Tobą 😁

Do góry