reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dzis pospałam dłużej i tyle newsów mnie ominelo ! Trzymam mocno kciuki za dziewczyny z 2 kreskami! Też nie gratuluje bo nauczona doświadczeniem wiem że to jeszcze niczego nie gwarantuje ale wspieram całym serduszkiem ❤️
Lekarz nic nie wie o żadnych pozytywnych testach. Tyle, że miałam odstawić po 10 dniach proga i jak okres nie przyjdzie to zrobić test i jak pozytywny, to brać proga dalej
No to ja bez zbadania bety nie odstawiłabym proga więc sru na betę I tel do lekarza co mysli 🤞
To prawda. Wysikałam test który mówi "piernicz się" xD
Jezuuuu ja nie będę sikać na testy aż do października... możemy już założyć wątek październikowy? Będę sobie tam grzecznie sama siedzieć i rozmawiać sama ze sobą i czekac .... 😔

reklama
Dzis pospałam dłużej i tyle newsów mnie ominelo ! Trzymam mocno kciuki za dziewczyny z 2 kreskami! Też nie gratuluje bo nauczona doświadczeniem wiem że to jeszcze niczego nie gwarantuje ale wspieram całym serduszkiem ❤️

No to ja bez zbadania bety nie odstawiłabym proga więc sru na betę I tel do lekarza co mysli 🤞

Jezuuuu ja nie będę sikać na testy aż do października... możemy już założyć wątek październikowy? Będę sobie tam grzecznie sama siedzieć i rozmawiać sama ze sobą i czekac .... 😔
Sporo dziewczyn niestety ma takie doświadczenia, że coś zaskoczylo, a nie do końca się udało. 😔 Dlatego wstrzymuje się z zacieszem. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i za Was też mocno, mocno trzymam kciuki! 💓 Wszystkie, co do jednej

Absolutnie nie, masz z nami tu siedzieć i z nami rozmawiać! :D

Sporo dziewczyn niestety ma takie doświadczenia, że coś zaskoczylo, a nie do końca się udało. 😔 Dlatego wstrzymuje się z zacieszem. Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i za Was też mocno, mocno trzymam kciuki! 💓 Wszystkie, co do jednej
Ja to nie rozumiem dlaczego nie może być tak : starania max 3 miesiące, 2 kreski, serduszko , dzidzia zdrowa rośnie sobie, mama czuje się cudownie, poród lekki i bez komplikacji max godzinę i już 🤷🏽‍♀️ jaki jest problem w takim scenariuszu ??

Absolutnie nie, masz z nami tu siedzieć i z nami rozmawiać! :D
Nie mamy teraz wspólnych tematów 😂😂😂😂😂😂😂 ja nawet kurła okresu nie mam 😂😂😂 a gdzie tam owulacja!

Chociaz nie! Mamy wspólny temat, weź mi opowoedz jak wygląda badanie drożności? W szpitalu mi powiedzieli ze boli i żebym najpierw próbowała bez tego badania ale nie odważę się zaryzykować znowu CP. Przeoralo mnie totalnie. Więc w okolicach września chciałabym zrobić drożność. Boli?

reklama
Albo raczej patrzeć jak z miesiąca na miesiąc mnie zostawiacie 😔
żebyś się nie zdziwiła 🤣 Ja planuję drożność dopiero na jesień więc wyluzuj gatki 😁 Na styczeń dziecko słabo, bo szwagier, szwagierka i siostreniec mają urodziny, w lutym też, bo córka i teść świętują, w marcu to już w ogóle, bo moja chrześnica urodziny, potem dzień kobiet i urodziny mojej mamy. Kwiecień może być ewentualnie, ale znowu święta... W maju ja mam urodziny i drugi siostrzeniec, w czerwcu druga siostrzenica, ale ona na początek miesiąca więc może być druga połowa 🤣 W lipcu mój syn, ale też może być, a że od razu nie wyjdzie to potem drożność na jesień i pyk zostaję z Tobą 😁

Do góry