reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Bardzo dziękuję! ❤️
Znalazłam takie zdjecie w archiwum 😆 u mnie to było 18 dpo i miałam wtedy bete ok 30
Edit: myślę że kreska bardzo zbliżona do Twojej 🤞

Załączniki

• IMG_20211206_052441.jpg
    IMG_20211206_052441.jpg
    928,1 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Jakoś w sobotę po becie złapałam takiego doła, jeszcze mnie goście dobili swoją gadka o niepłodności i jakoś ze mnie cała energia uleciała. Nie chce mi się wierzyć, że nastał cud i jestem w ciąży 🙈
Poproszę może o kopa w dupe 😁
(Jebud z nogi w dupę!)

Ale tak serio serio ja naprawdę wierzę w pozytywne zakończenie tej historii. Mogę ci pokazać mój ale płytkowy przy becie koło 10 ale to ci nie da dużego porównania. Poza tym płytkowe pinki ssą.

(Jebud z nogi w dupę!)

Ale tak serio serio ja naprawdę wierzę w pozytywne zakończenie tej historii. Mogę ci pokazać mój ale płytkowy przy becie koło 10 ale to ci nie da dużego porównania. Poza tym płytkowe pinki ssą.
Właśnie na płytkowych nieraz mi tam cienie wyskakiwały. Tylko na patykach nigdy. Mój pink jest troszkę mocniejszy niż na zdj, bo aparat tak nie uchwycił dobrze.
Zobaczę jeszcze jutro, czy krecha ciemnieje.
Dziękuję za trzymanie kciuków ❤️

test już nie biorę. Wcześniej brałam i ja nie zauważyłam poprawy, a raczej wydawalo mi się że było gorzej niż przed jego stosowaniem 😢 i
ja miałam zawsze TerZ zero płodnego śluzu.. w tym cyklu brałam 4 tabsy dziennie i w płodne dni było dużo, wkoncu! Ale to może jak z wszystkim, ze nie na każdego działa to samo :(

reklama
Tez zaczęłam brać pierwszy cykl wiesiołek póki co 6dc a zaczyna się lać 😅
Jaka dawke wiesiołka bierzecie?
Melduje. Od poprzedniego minęło 11 godzin. Jest chyba taki sam. Ale jest !!!! Otwarty, nie krzyczcie ale inaczej na zdjęciu to ciężko hah kreska pokazała się w przepisowych 1-4 minutach. Nie wiem czy odrazu bo zamknęłam oczy 😂 właśnie zbieram się na bete
Jest kreska!! Trzymam kciuki za bete 😊
Mata swojego pinka srinka 😂
Jak beta ostatnio była 1,5, to chyba marna szansa, żeby wszystkie testy teraz pokazywały kreski z ovi 😁 musiała wzrosnąć z innego powodu 😁 trzymam kciuki!

Do góry