Kamilad
Fanka BB :)
Znalazłam takie zdjecie w archiwum u mnie to było 18 dpo i miałam wtedy bete ok 30Bardzo dziękuję!
Edit: myślę że kreska bardzo zbliżona do Twojej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam takie zdjecie w archiwum u mnie to było 18 dpo i miałam wtedy bete ok 30Bardzo dziękuję!
Lekarz nic nie wie o żadnych pozytywnych testach. Tyle, że miałam odstawić po 10 dniach proga i jak okres nie przyjdzie to zrobić test i jak pozytywny, to brać proga dalej
Dzisiaj rano miałam wziąć, bo rano zawsze biorę i nie wzięłam. Chciałam zobaczyć, czy dostanę ten okres i poczekać z dwa dni. No ale zapobiegawczo może wezmęno to odstawić nie możesz
Tzn to miało być tak, że jak okres nie przyjdzie to zrobić test. A ja zrobiłam wcześniej. Wezmę tego proga, wezmęNo to dziwna jest dla mnie Twoja decyzja. Zrobisz jak uważasz, ale ja bym bała się go odstawić
(Jebud z nogi w dupę!)Jakoś w sobotę po becie złapałam takiego doła, jeszcze mnie goście dobili swoją gadka o niepłodności i jakoś ze mnie cała energia uleciała. Nie chce mi się wierzyć, że nastał cud i jestem w ciąży
Poproszę może o kopa w dupe
a dopiero zaczelas brać czy bierzesz już jakiś czas?dlaczego na mnie nie działa!?
test już nie biorę. Wcześniej brałam i ja nie zauważyłam poprawy, a raczej wydawalo mi się że było gorzej niż przed jego stosowaniem ia dopiero zaczelas brać czy bierzesz już jakiś czas?
Właśnie na płytkowych nieraz mi tam cienie wyskakiwały. Tylko na patykach nigdy. Mój pink jest troszkę mocniejszy niż na zdj, bo aparat tak nie uchwycił dobrze.(Jebud z nogi w dupę!)
Ale tak serio serio ja naprawdę wierzę w pozytywne zakończenie tej historii. Mogę ci pokazać mój ale płytkowy przy becie koło 10 ale to ci nie da dużego porównania. Poza tym płytkowe pinki ssą.
ja miałam zawsze TerZ zero płodnego śluzu.. w tym cyklu brałam 4 tabsy dziennie i w płodne dni było dużo, wkoncu! Ale to może jak z wszystkim, ze nie na każdego działa to samotest już nie biorę. Wcześniej brałam i ja nie zauważyłam poprawy, a raczej wydawalo mi się że było gorzej niż przed jego stosowaniem i
Jaka dawke wiesiołka bierzecie?Tez zaczęłam brać pierwszy cykl wiesiołek póki co 6dc a zaczyna się lać
Jest kreska!! Trzymam kciuki za beteMelduje. Od poprzedniego minęło 11 godzin. Jest chyba taki sam. Ale jest !!!! Otwarty, nie krzyczcie ale inaczej na zdjęciu to ciężko hah kreska pokazała się w przepisowych 1-4 minutach. Nie wiem czy odrazu bo zamknęłam oczy właśnie zbieram się na bete
Jak beta ostatnio była 1,5, to chyba marna szansa, żeby wszystkie testy teraz pokazywały kreski z ovi musiała wzrosnąć z innego powodu trzymam kciuki!Mata swojego pinka srinka