reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
@Ceonis No i jest kreska, widać bez problemu. Ja z kolei (przepraszam najmocniej) ale wstrzymam sie z gratulacjami aż będzie coś wiadomo napewno. Dlatego, ze rozumiem Twoje zrezygnowanie. Sama przecież miałam kreski fałszywe i plułam se w brodę, że zaczełam się cieszyć... No ale tojednak pink, to inna historia. Więc z całego serca wierzę, że to właśnie ten cud Ci się zdarzył :*

@Ceonis No i jest kreska, widać bez problemu. Ja z kolei (przepraszam najmocniej) ale wstrzymam sie z gratulacjami aż będzie coś wiadomo napewno. Dlatego, ze rozumiem Twoje zrezygnowanie. Sama przecież miałam kreski fałszywe i plułam se w brodę, że zaczełam się cieszyć... No ale tojednak pink, to inna historia. Więc z całego serca wierzę, że to właśnie ten cud Ci się zdarzył :*
Strasznie, strasznie dziękuję ❤️
No właśnie nie czuje jeszcze radości, niczego nie jestem pewna, tylko fego, że kreskę widzę. Jak wszystko będzie dobrze, to dopiero zacznę się cieszyć 😃

Strasznie, strasznie dziękuję ❤️
No właśnie nie czuje jeszcze radości, niczego nie jestem pewna, tylko fego, że kreskę widzę. Jak wszystko będzie dobrze, to dopiero zacznę się cieszyć 😃
no to ja po tych dziwnych przejściach mam takie samo podejście :D
Tym bardziej, że ja mam jakieś dziwne poczucie, że się wstydzę sama przed sobą, że pozwoliłam sobie uwierzyć, że się udało. Nie wiem jak to opisać, ale też nie umiem tego opanować

A u mnie dziewczynki jeśli się okaże, że ten cykl to tylko kolejna nadzieja to... wjechał ten "cud natury" od wczoraj i wierzę, że nie będę już umierać bólowo przy następnych okresach;) (ale ponoć ma inną "magiczną" moc🤫 😁)
Niech się dzieje naturalnie 🤣

Załączniki

• 2ad8dbbc-d397-4cc8-9c01-175e2b6d612d.jpg
    2ad8dbbc-d397-4cc8-9c01-175e2b6d612d.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry