reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Sny potrafią być prorocze 😏😏😏😏
tylko kiedy się to wydarzy ?
Ja byłam tak nakręcona na ciążę w poprzednim cyklu przez gina bo mi powiedział ze wszystko wygląda obiecująco ale nic nie mówi i kazał zrobić test już nie pamiętam kiedy ale podał mi datę. Po powrocie od niego rozkroilam paprykę w której były dwie małe to już w w ogole uznałam że o proroczy znak. I dupa blada 🤔.

reklama
tylko kiedy się to wydarzy ?
Ja byłam tak nakręcona na ciążę w poprzednim cyklu przez gina bo mi powiedział ze wszystko wygląda obiecująco ale nic nie mówi i kazał zrobić test już nie pamiętam kiedy ale podał mi datę. Po powrocie od niego rozkroilam paprykę w której były dwie małe to już w w ogole uznałam że o proroczy znak. I dupa blada 🤔.
Wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy, tak podobno to działa 🤪 los potrafi być przewrotny, trzymam kciuki 🥰

Trzeba być dobrej myśli. Nie myśleć o okresie 😊 na pewno się uda! Swoje wycierpieć musicie, ale po burzy zawsze wychodzi słońce 🌞🌞🌞
Właśnie na jakimś innym starym forum przeczytałam, że laska stara się 10 lat i właśnie zaczyna 101 cykl starań 😱 ale bardziej zszokowalo mnie jej podejście, że trzeba być dobrej myśli, że kiedys się uda itp. Nie wiem czy miałabym siły tyle czasu walczyć...

Właśnie na jakimś innym starym forum przeczytałam, że laska stara się 10 lat i właśnie zaczyna 101 cykl starań 😱 ale bardziej zszokowalo mnie jej podejście, że trzeba być dobrej myśli, że kiedys się uda itp. Nie wiem czy miałabym siły tyle czasu walczyć...
wlasnie się zastanawiam, ile ejszcze wytrzymam w tych staraniach. Kiedy moja głowa powie "dosć" i rzestanie patrzeć w kalendarz i lyczyć cykle...

wlasnie się zastanawiam, ile ejszcze wytrzymam w tych staraniach. Kiedy moja głowa powie "dosć" i rzestanie patrzeć w kalendarz i lyczyć cykle...
Też się zastanawiam...
Cyknelam fotkę testu, wiadomo, że po takim czasie wybarwiony, ale rano też była blada kreseczka, tylko inaczej wybarwiona.

Załączniki

• IMG_20220404_114545.jpg
    IMG_20220404_114545.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 121
Czy któraś z Was ma bóle po owu? Jestem na stymulacji w tym cyklu, owu w zeszły wtorek i cały tydzień ból jajnika. Wczoraj wieczorem już mnie tak bolało, że wjechała nospa 🥴

reklama
Do góry