reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Kupię sobie dzisiaj Pinki i nimi będę sprawdzać. Rano zrobię kolejny i będę robić codziennie, żeby zobaczyć kiedy będzie w końcu biało. Choć dzisiaj ostatni dzień biorę dupka, to rano powinnam dostać okres. Albo za 2 dni najdalej. Na betę nie było po co iść, bo jak miałam 1.53, to nawet gdyby rosła to dzisiaj ponad 3 by była, a to nadal nic.

reklama
Kupię sobie dzisiaj Pinki i nimi będę sprawdzać. Rano zrobię kolejny i będę robić codziennie, żeby zobaczyć kiedy będzie w końcu biało. Choć dzisiaj ostatni dzień biorę dupka, to rano powinnam dostać okres. Albo za 2 dni najdalej. Na betę nie było po co iść, bo jak miałam 1.53, to nawet gdyby rosła to dzisiaj ponad 3 by była, a to nadal nic.
eh, dziwne to wszystko. Dobra, dawaj znać co i jak

Hej🙂 ja lecę od zeszłego wtorku na progesteronie. Dziś badania z krwi estradioli progesteron-zobaczymy czy rosną. Za tydzien 12i13.04 beta i się okaże 😱 choc nie liczę na to po mojej infekcji...

reklama
Do góry