reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Hej dziewczyny :) zmobilizowalam się i poszłam dziś na proga. Wynik to 11,8 czy dobrze rozumiem, ze owulacja wystąpiła ?przypominam, ze w tym cyklu niczego nie badałam a moja owulacja „teoretyczna” była 7 dni temu. Chyba, ze czwartkowe wieczorne plamienie miało na coś wskazywać to byłoby to jakieś 10/11 dpo, choć wątpię

Hej dziewczyny :) zmobilizowalam się i poszłam dziś na proga. Wynik to 11,8 czy dobrze rozumiem, ze owulacja wystąpiła ?przypominam, ze w tym cyklu niczego nie badałam a moja owulacja „teoretyczna” była 7 dni temu. Chyba, ze czwartkowe wieczorne plamienie miało na coś wskazywać to byłoby to jakieś 10/11 dpo, choć wątpię
tak, znaczy, ze się odbyła :)

tylko kiedy się to wydarzy ?
Ja byłam tak nakręcona na ciążę w poprzednim cyklu przez gina bo mi powiedział ze wszystko wygląda obiecująco ale nic nie mówi i kazał zrobić test już nie pamiętam kiedy ale podał mi datę. Po powrocie od niego rozkroilam paprykę w której były dwie małe to już w w ogole uznałam że o proroczy znak. I dupa blada 🤔.
Myślałam, ze z papryka mam tak tylko ja. W zeszłym roku zdążyły mi się 4 razy takie w ciąży 😣🤣🤣

reklama
Do góry