Carmen2412
Fanka BB :)
Przepraszam już nie będęPlacki po węgiersku nie rób smaka mi na więcej jedzenia po obiedzie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam już nie będęPlacki po węgiersku nie rób smaka mi na więcej jedzenia po obiedzie!
ja po dość długiej przerwie stosuje od jakichs dwóch miesięcy. Dziś u mnie 27 dc.Dziewczyny w którym dniu cyklu akurat jesteście? U mnie 12dc.
Stosujecie testy owulacyjne?
Stosowałam, ale u mnie się nie sprawdzały niestety.Dziewczyny w którym dniu cyklu akurat jesteście? U mnie 12dc.
Stosowałam poprzednie 2 cykle, w tym odpuściłam zobaczymy co to będzie ale nie ukrywam, ze może wrócę do nichDziewczyny w którym dniu cyklu akurat jesteście? U mnie 12dc.
Ja mam dziś 10dc i zaczynam dziś jużDziewczyny w którym dniu cyklu akurat jesteście? U mnie 12dc.
Często przy owulacji dochodzi do wylania płynu do zatoki douglasa, to normalne i może dawać objawy które opisujesz. Ja bóle owulacyjne mam do 5-7 dni po owulacji.Dziewczyny troszke sie stresuje poniewaz 3 dni temu testy pokazaly owulacje mialam plamienia , a teraz mam co jakis czas pobolewa podbrzusze. Bol nie jest mocny ale nie ptzyjemny i az w kregoslupie czuje.... troche sie stresuje bo juz 2 lata sie staramy i nic... teraz odpuscilam bo bedzie co bedzie.... ale ciagle nie daje mi to spokoju
17 dc, jeszcze nie stosowałam, ale jak w tym cyklu sie nie uda to moze sprobujeDziewczyny w którym dniu cyklu akurat jesteście? U mnie 12dc.