reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Cześć dziewczyny. Długo mnie tu nie było, odpuściłam chwilowo troszkę psychicznie i się udało po dwóch latach starań dziś dwie kreski😍 mogę tu z wami zostać? Powinnam testować już 1.04 ale jakoś się bałam rozczarowania(podziwiam was, że tak często testujecie😊)
Widzicie dziewczyny, trzeba odpuścić! 😁

Ps. Gratulacje oczywiście 🙂

reklama
Nie no jak mam do wyboru chemiczne roztwory a rosołek to wiadomo, ze rosół wjedzie, ale jak nie muszę to nie jem 🤣
Jestem tak samo zdziwiona jak gdy usłyszałam od mojej współlokatorki, ze gdyby miała nie jesc makaronu a hummusu to by wybrała nie jesc makaronu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Aż mi dech zaparło 😂 ja jako wielka fanka makaronu szczególnie spaghetti nie mogłam się otrząsnąć po informacji, ze ktoś nie lubi makaronu. I z tym rosołem to samo. Chociaż ja to bardziej makaron z rosołem jem niż na odwrot 😂😂😂

Jestem tak samo zdziwiona jak gdy usłyszałam od mojej współlokatorki, ze gdyby miała nie jesc makaronu a hummusu to by wybrała nie jesc makaronu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Aż mi dech zaparło 😂 ja jako wielka fanka makaronu szczególnie spaghetti nie mogłam się otrząsnąć po informacji, ze ktoś nie lubi makaronu. I z tym rosołem to samo. Chociaż ja to bardziej makaron z rosołem jem niż na odwrot 😂😂😂
Dla mnie to woda z solą i tyle 🤣 mimo, ze moja babcia ( jak pewnie każdego xd ) robi najlepszy z możliwych 🤣
Ale nie no makaron lubię bardzo :D

reklama
Do góry