reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Mi też się wydaje, ze poprawiło mi się odkąd jem sporo siemienia lnianego. Ale nie dam sobie ręki uciąć że to to
ja tez jem i nie widze po tym jakos zaskakującego efektu. W jaki sposób to jadasz? Bo ja miele i dodaję do koktajlu np, plus jeszcze czasami w ciągu dnia lyzeczka oleju lnianego np do twarogu.

ja tez jem i nie widze po tym jakos zaskakującego efektu. W jaki sposób to jadasz? Bo ja miele i dodaję do koktajlu np, plus jeszcze czasami w ciągu dnia lyzeczka oleju lnianego np do twarogu.
no ja też zawsze miele na swieżo i w sumie dodaje wszędzie, na kanapki, do sałatek, do obiadu. No też nie mówię, ze to na 100% to. Ale też miewałam naprawde duże problemy z kiblem, a teraz jest po prostu wzorowo.

no ja też zawsze miele na swieżo i w sumie dodaje wszędzie, na kanapki, do sałatek, do obiadu. No też nie mówię, ze to na 100% to. Ale też miewałam naprawde duże problemy z kiblem, a teraz jest po prostu wzorowo.
tak na oko rzucasz czy jakaś gramo dziennie sobie wyliczasz?

reklama
Do góry