reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

nie, ja miałam na myśli, że mam biały test ciążowy xD
ale jeśli chodzi o te sprawy to dziewczyny - lepiej mieć gówniany dzień niż w drugą stronę, nie chodzić do kibla przez tydzień :D a zdarzało mi sie!!

Przepraszam, nie wyłapałam, chyba jeszcze śpię - przykro mi z powodu gównianego testu :(

mi też się zdarzało, zwłaszcza na początkach metforminy xD

reklama
O mi tez. I wzdęcia. Znajomy radiolog mówi ze to z powodu kamicy XD także jest szansa ze coś kiedyś urodzę nawet jak to będą laparoskopowo kamienie XD
u mnie to jest związane ze stresem chyba - głównie się pojawia, jak gdzieś wyjeżdżam. Ale czasem też w normalnym życiu. Dlatego ja sobie bardzo chwalę regularne wizyty w kiblu :D idziesz rano i od razu nastrój lepszy xD

Przepraszam, nie wyłapałam, chyba jeszcze śpię - przykro mi z powodu gównianego testu :(

mi też się zdarzało, zwłaszcza na początkach metforminy xD
Luzik, wczoraj już wypłakałam oczy w rękaw starego. Dziś jeszcze troche mi się chce płakać, ale wytrzymam do treningu i tam wywalę wszystko z siebie :D

u mnie to jest związane ze stresem chyba - głównie się pojawia, jak gdzieś wyjeżdżam. Ale czasem też w normalnym życiu. Dlatego ja sobie bardzo chwalę regularne wizyty w kiblu :D idziesz rano i od razu nastrój lepszy xD
O tak, nie umiem się załatwić w obcym miejscu. W pewnym momencie dolegliwość była tak mocna, że tata musiał specjalna maść dla mnie zamawiać. Proktolog to jednak całkiem przydatna specjalizacja :D

O tak, nie umiem się załatwić w obcym miejscu. W pewnym momencie dolegliwość była tak mocna, że tata musiał specjalna maść dla mnie zamawiać. Proktolog to jednak całkiem przydatna specjalizacja :D
przypomniał mi się mój kuzyn w latach nastoletnich jak byłam u nich na wakacje wbiega z podwórka na chatę i od razu do kibla. Ciśnie, ciśnie i nagle krzyczy: " Znowu mnie będzie dupa boleć!" 🤣🤣🤣

reklama
Do góry