reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
nope 😂
Ja mam te przypadłość, że wszystko działa na mnie raz. A później już nie 😂
ja senes stosowalam troche i nie było problemu z załatwianiem. Zawsze na noc piłam i rano toaleta. Tylko że wtedy nie pracowałam i mogłam sobie na to pozwolić bo jak się zachciało to ciężko było zdążyć:D ale ulga niesamowita 😉

nope 😂
Ja mam te przypadłość, że wszystko działa na mnie raz. A później już nie 😂
aaa jeszcze po senesie stosowalam błonnik witalny na czczo I też bylo ok. Ale pomyslalam sobie ze juz za długi stosuje I tak naprawdę tylko po tym się załatwiałam. I teraz właśnie nie stosuje nic zbytnio I czasem pomaga mi kawa po obiedzie lub po prostu co drugi dzień zazwyczaj się udaje zrobić bez niczego ;) dyskomfort jest bo czuje się taka pelna ale co poradzić.

Jakie tu gówniane tematy 🤣 To ja chyba nie mam, aż tak źle 😝 A może powinnam się martwić 🤔 Nie sram za czesto, ale ja robię kupę jak siku. Zachciewa mi się, idę, wycisnę w 3 sekundy i po sprawie 🤣 I potem luz na długi czas 😂 Mi się chyba kupka zbiera, łączy w jedno wielkie kupsko i chce wyjść 🤣 Jak mnie pogoni to taka rzadkość raczej, dlatego dziś się zdziwiłam jak mnie po przebudzeniu kibel zawołał 🤣

reklama
Jakie tu gówniane tematy 🤣 To ja chyba nie mam, aż tak źle 😝 A może powinnam się martwić 🤔 Nie sram za czesto, ale ja robię kupę jak siku. Zachciewa mi się, idę, wycisnę w 3 sekundy i po sprawie 🤣 I potem luz na długi czas 😂 Mi się chyba kupka zbiera, łączy w jedno wielkie kupsko i chce wyjść 🤣 Jak mnie pogoni to taka rzadkość raczej, dlatego dziś się zdziwiłam jak mnie po przebudzeniu kibel zawołał 🤣
no wlasnie, ja też teraz tak elegancko, wstaje rano, ide na kibel, 10 sekund i po sprawie :D 1-2 razy dziennie i świat jest piękniejszym miejscem :D

Do góry