reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Cześć, jestem po wizycie u gina. Sama nie wiem co myśleć 🤷🏻‍♀️ przepisał mi heparynę i luteinę dopochwową ale to bardziej dla uspokojenia bo prog jest jego zdaniem w porządku. Tak samo powiedział że przyrost jest dobry i żeby więcej nie sprawdzać tylko przyjść za 2 tyg na wizytę żeby zobaczyć czy jest ciąża na USG ... No i teraz mam mieszane uczucia, bo jak będę przyjmować luteinę a ciąża będzie słabo się rozwijać to teraz przez 2 tyg do USG nie będę miała o tym pojęcia i tylko przedłużę to co nieuniknione... Tak czy siak jutro sprawdzę jeszcze raz ta betę i jak będzie słaby przyrost to nie wiem sama co robić... Dwa tygodnie to strasznie dużo czasu w takiej niewiedzy 😩

Cześć, jestem po wizycie u gina. Sama nie wiem co myśleć 🤷🏻‍♀️ przepisał mi heparynę i luteinę dopochwową ale to bardziej dla uspokojenia bo prog jest jego zdaniem w porządku. Tak samo powiedział że przyrost jest dobry i żeby więcej nie sprawdzać tylko przyjść za 2 tyg na wizytę żeby zobaczyć czy jest ciąża na USG ... No i teraz mam mieszane uczucia, bo jak będę przyjmować luteinę a ciąża będzie słabo się rozwijać to teraz przez 2 tyg do USG nie będę miała o tym pojęcia i tylko przedłużę to co nieuniknione... Tak czy siak jutro sprawdzę jeszcze raz ta betę i jak będzie słaby przyrost to nie wiem sama co robić... Dwa tygodnie to strasznie dużo czasu w takiej niewiedzy 😩
ja bym zrobiła :)

ja bym betę zrobiła. :)

reklama
Do góry