reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Ja niestety się martwię, może zmienimy się, w sensie ja teraz was pomecze, przetrzepalam google i nikt tak niskiej bety nie mial jak ja. Lipa, nawet cycli bolą jakby mniej, tracę nadzieję, ze to bedzie wygladać jutro dobrze 😔😕
Moglam tą betę zrobić w dniu @, moze bylaby wyższa i mialabym lepszy humor, a z 2 str jutro juz będzie jasność.

reklama
Zrobię jutro betę i proga, i tak chciałam to zrobić. Mam nadzieję że przyrost będzie satysfakcjonujący i rzeczywiście zacznę cieszyć się tą ciążą. To nie tak że chce być jakaś męczennica czy coś, tylko masakrycznie boję się że znowu poronię, jakbym siedziała na tykającej bombie.
Dla lekarza jest wszystko w porządku, ale nie jest on w moim ciele 🤷🏻‍♀️
mam nadzieję że tym razem będzie dobrze, więcej już nie jestem w stanie zrobić żeby tak było... Pozostało czekać.
Za wszystkie kciuki i dobre słowa bardzo dziękuję ❤️
doskonale Cię rozumiem, nie musisz nikomu się tłumaczyć ze swoich emocji. Każdy inaczej przeżywa te początki, jeden będzie szukał samych pozytywów, a inny będzie wszystko racjonalizowal, a jeszcze inny będzie wolał nastawić się negatywnie. Nieustannie trzymam za Ciebie wszystkie swoje przeciwstawne kciuki ❤️❤️❤️🤞🤞🤞

Ja niestety się martwię, może zmienimy się, w sensie ja teraz was pomecze, przetrzepalam google i nikt tak niskiej bety nie mial jak ja. Lipa, nawet cycli bolą jakby mniej, tracę nadzieję, ze to bedzie wygladać jutro dobrze 😔😕
Moglam tą betę zrobić w dniu @, moze bylaby wyższa i mialabym lepszy humor, a z 2 str jutro juz będzie jasność.
Dopóki nie masz drugiej bety, ciężko cokolwiek wnioskować. Nie każdy wrzuca swój wynik bety w internet i zapewniam cię, nie jesteś jedyna osoba z taka beta. Objawy ciazy jeśli jest, zdążą jeszcze przyjsc. Im bardziej tych objawów szukamy, tym mniej je widzimy, zwłaszcza gdy AIE nastawiamy na ciąże. Jest wieczor, odpocznij, idź spać, rano wstajesz i robisz betę i czekamy na wynik, a potem wyciągamy wnioski. Test jest ciemniejszy, wiec nie wnioskowalabym, ze beta spadła. Kwestia przyrostu teraz. :)

Zgadzam się z @MartaMarkry, jutro robimy przyrosty bety i mam nadzieję ze obie będziemy jutro szczęśliwe 🥰

trochę słabo szukałaś bo takich osób jest mnóstwo. Ba! Mogę Cie zapewnić, że absolutnie każda kobieta która ma dziecko miała kiedyś taka bete jak Ty.
To, że nie masz objawów to raczej normalne. Objawy ciąży wywołuje beta hcg, ale raczej nie na poziomie 5 czy 20 tylko tysiąc lub więcej.
To czy zrobiłaś bete wcześniej czy zrobiłabyś później w ogóle nie wpływa na to jak ta ciąża się rozwinie, albo będzie dobrze albo nie i nie możesz z tym nic zrobić

Zgadzam się z @MartaMarkry, jutro robimy przyrosty bety i mam nadzieję ze obie będziemy jutro szczęśliwe 🥰
Ja też mam taką nadzieję, ze obu nam się jutro poszczęści, tego nam zyczę i pozostałym, które czekają na znak na teście. No zobaczymy, jutro będę miała odpowiedź po 18.

Dziewczyny powiedzcie mi czy widzicie to co ja? Teoretycznie jutro @ ale nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie test przy czym zaznaczę, że około 7 godzin nic nie piłam żeby wynik był w miarę wiarygodny.🥴

Załączniki

• IMG20220426221156.jpg
    IMG20220426221156.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 128
reklama
Do góry