Może te 4 nie były dość jednoznaczne, ale wydaje mi się, że dzisiejszy już jestwadliwe… ahhh
Daj znać po wizycie, czy był zaskoczony
reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Absolutnie nie polecam, mam na nich mocniejsza kreske bez ciąży niestetyCześć dziewczynki.
Od 5 cykli staramy się z mężem o drugie bobo po 11 latach hihi. Gin dal zielone światło że wszystko jest w porządku.
I teraz mam zagwozdkę, czy tylko ja widzę cien cienia drugiej kreski czy już zwariowałam i zaczynam tracić nadzieję...
Dodam że test dzisiejszy z rana 24 dc, domniemana owu 10 dni temu bo w tym cyklu nie byłam na monitoringu , okres planowo za 3-4 dni
Test facelle paskowy 10 , boję się że może być przekłamany
Zobacz załącznik 1395616
Koniecznie zrób inny test, te są gowno warte
Załączniki
MartaMarkry
ciąża jest. Pytanie jedynie czy beta podwoi się ładnie. Oczywiście trzymam za to kciuki!Może te 4 nie były dość jednoznaczne, ale wydaje mi się, że dzisiejszy już jest
Carmen2412
Wczoraj przez okres tak zdychalam że przespałam pół dnia - masakra. Dziś już lepiej. Oczyszczam umysł i przygotowuje się na nowy cyklja tez… za bardzo byłam pewna, że szybko zajdę. I dostałam po głupim łbie.
Zamierzam zmądrzeć… tylko czy to ki się uda
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście będę dawać znać jak sytuacja się rozwinieciąża jest. Pytanie jedynie czy beta podwoi się ładnie. Oczywiście trzymam za to kciuki!
królowa_kresek😉🙃
Znalazłam sobie taką tabelkę i jestem pozytywnie nastawiona. Nawet czas się zgadza 3 tydz - wczoraj od 13.04 minęło 12 dni i tak jak ktoras z was pisała zwyczajnie musiałam trafić czas chwilę po implantacji, zrobię betę jutro i z koleżanką może pojutrze, jeśli wyniki bedą pozytywne umowię sie do lekarza na za 4 tyg.
Załączniki
MartaMarkry
dopóki nie ma spadku, słabego przyrostu czy okresu, nadzieja zawsze jest!Znalazłam sobie taką tabelkę i jestem pozytywnie nastawiona. Nawet czas się zgadza 3 tydz - wczoraj od 13.04 minęło 12 dni i tak jak ktoras z was pisała zwyczajnie musiałam trafić czas chwilę po implantacji, zrobię betę jutro i z koleżanką może pojutrze, jeśli wyniki bedą pozytywne umowię sie do lekarza na za 4 tyg.
Zreszta już mówiłam, ja tez trafiłam z beta po impotencji, wiec była 7 zaledwie. Wszystko rozwinęło się dobrze. trzymam kciukasy za Ciehie!
Z
zaz208622
Gość
beta po impotencji zrobiła mi dzieńdopóki nie ma spadku, słabego przyrostu czy okresu, nadzieja zawsze jest!
Zreszta już mówiłam, ja tez trafiłam z beta po impotencji, wiec była 7 zaledwie. Wszystko rozwinęło się dobrze. trzymam kciukasy za Ciehie!
MartaMarkry
o nie hahahabeta po impotencji zrobiła mi dzień
reklama
Kamilad
dopóki nie ma spadku, słabego przyrostu czy okresu, nadzieja zawsze jest!
Podziel się: