reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Nie chce być niszczycielem dobrej zabawy ale do implantacji dochodzi pomiędzy 6 a 12 dniem. 3 dpo to zdecydowanie zaznacz wcześnie

reklama
Nie chce być niszczycielem dobrej zabawy ale do implantacji dochodzi pomiędzy 6 a 12 dniem. 3 dpo to zdecydowanie zaznacz wcześnie
Ja nie miałam niczym potwierdzonej owulacji, dlatego napisałam, ze domniemana bo gdyby to było to, to musiałaby być 3-4 dni wcześniej. Nie robiłam w tym cyklu ani testów ani niczego. Tylko starania co dwa dni. Ja nie mówię, ze to na pewno to.

oj się czepiasz 😝 Toż Kylyyy napisała, że może miała owu 3-4 dni wcześniej 😝
@Kylyyy1408 jeśli uważasz, że to plamienie implantacyjne, to w sobotę powinien wyjść pozytywny test ciążowy. Jeśli jednak wyjdzie negatywny, to to nie było zagnieżdżenie 😉

reklama
oj się czepiasz 😝 Toż Kylyyy napisała, że może miała owu 3-4 dni wcześniej 😝
@Kylyyy1408 jeśli uważasz, że to plamienie implantacyjne, to w sobotę powinien wyjść pozytywny test ciążowy. Jeśli jednak wyjdzie negatywny, to to nie było zagnieżdżenie 😉
Wiem wiem tak tez wlasnie myślałam, zeby w sobotę a najlepiej w niedziele zrobić test ale ja już do soboty wyrwę chyba wszystkie włosy z nerwow 😳 a czy takie niteczki to może być tez to plamienie okołowulacyjne ? Nigdy takiego nie miałam, wiec nie wiem :/

Do góry