Z
zaz208622
Gość
Nie chce być niszczycielem dobrej zabawy ale do implantacji dochodzi pomiędzy 6 a 12 dniem. 3 dpo to zdecydowanie zaznacz wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż się trzęsę całao matulenko!!! bardzo cicho trzymam kciuki!!!!
coraz nas wiecej! Podoba mi się to kwiecień musi być odlotowy!Cześć, jestem po 3ciej inseminacji miałam tym razem 2 jajeczka w jajniku, może uda się wstrzelić w bliźniaki
Proszę o wpisanie na 7 kwietnia
Życzę wszystkim powodzenia!
Ja nie miałam niczym potwierdzonej owulacji, dlatego napisałam, ze domniemana bo gdyby to było to, to musiałaby być 3-4 dni wcześniej. Nie robiłam w tym cyklu ani testów ani niczego. Tylko starania co dwa dni. Ja nie mówię, ze to na pewno to.Nie chce być niszczycielem dobrej zabawy ale do implantacji dochodzi pomiędzy 6 a 12 dniem. 3 dpo to zdecydowanie zaznacz wcześnie
a to zmienia postać rzeczy! Nie ogarnęłam. Trzymam kciuki!Ja nie miałam niczym potwierdzonej owulacji, dlatego napisałam, ze domniemana bo gdyby to było to, to musiałaby być 3-4 dni wcześniej. Nie robiłam w tym cyklu ani testów ani niczego. Tylko starania co dwa dni. Ja nie mówię, ze to na pewno to.
oj się czepiasz Toż Kylyyy napisała, że może miała owu 3-4 dni wcześniejNie chce być niszczycielem dobrej zabawy ale do implantacji dochodzi pomiędzy 6 a 12 dniem. 3 dpo to zdecydowanie zaznacz wcześnie
z dystansem na razie, trzeba być dobrej myśli! !Ja nie miałam niczym potwierdzonej owulacji, dlatego napisałam, ze domniemana bo gdyby to było to, to musiałaby być 3-4 dni wcześniej. Nie robiłam w tym cyklu ani testów ani niczego. Tylko starania co dwa dni. Ja nie mówię, ze to na pewno to.
nie dziwie się, sama bym pewnie nie wiedziała co robić. Ale spokojnie! Obserwuj!Aż się trzęsę cała
Wiem wiem tak tez wlasnie myślałam, zeby w sobotę a najlepiej w niedziele zrobić test ale ja już do soboty wyrwę chyba wszystkie włosy z nerwow a czy takie niteczki to może być tez to plamienie okołowulacyjne ? Nigdy takiego nie miałam, wiec nie wiem :/oj się czepiasz Toż Kylyyy napisała, że może miała owu 3-4 dni wcześniej
@Kylyyy1408 jeśli uważasz, że to plamienie implantacyjne, to w sobotę powinien wyjść pozytywny test ciążowy. Jeśli jednak wyjdzie negatywny, to to nie było zagnieżdżenie