reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Wiem wiem tak tez wlasnie myślałam, zeby w sobotę a najlepiej w niedziele zrobić test ale ja już do soboty wyrwę chyba wszystkie włosy z nerwow 😳 a czy takie niteczki to może być tez to plamienie okołowulacyjne ? Nigdy takiego nie miałam, wiec nie wiem :/
jeśli jesteś po owulacji to raczej nie jest plamienie owulacyjne 😉

reklama
jeśli jesteś po owulacji to raczej nie jest plamienie owulacyjne 😉
W tym cyklu odpuscialam testy i inne obserwacje postawiliśmy po prostu na częste staranie, co drugi dzień ;) wiec owulacja z moich obliczeń kalendarzyka była 3dni temu, ale równie dobrze, mogłabym faktycznie wcześniej a mogę być i nawet przed. Naprawdę w tym cyklu loteria. Postaram się nie nakręcać :) ale serduszko i tak mocniej zabiło ❤️

W tym cyklu odpuscialam testy i inne obserwacje postawiliśmy po prostu na częste staranie, co drugi dzień ;) wiec owulacja z moich obliczeń kalendarzyka była 3dni temu, ale równie dobrze, mogłabym faktycznie wcześniej a mogę być i nawet przed. Naprawdę w tym cyklu loteria. Postaram się nie nakręcać :) ale serduszko i tak mocniej zabiło ❤️
swojemu juz mowilas, ze coś takiego zobaczyłaś ?

Ja wlansie rozpoczynam urodzinowy weekend, jutro monitoring żeby zobaczyć czy coś się tam dzieje w jajnikach ✊🏻 Aktualnie zajadam migdały i popijam czerwonym winkiem co by endo ładnie rosło 🥰 wszystkim kreseczki gratulacje i powodzenia dla tych co wyjdą na dniach ❤️

Pink wjechał na salony 😁
255C0AEF-B2B4-45B5-9297-15F122359E58.jpeg

reklama
Do góry