reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

a czy Ty go nie robiłaś kilka godzin temu?
Tak, nie chcialam się kompromitować, ze widzę , lub projektuje sobie raczej cień kreski, no i myślę po czasie a zapytam o wasze doświadczenia czy strumieniowe pinki po czasie tez jak inne mają kreski fabryczne.
Kalkulator wyliczył mi najwcześniej 26.04 test i biorąc pod uwagę ze będzie wtedy 12 dni po, zgadza się nie ? Wtedy wyjdzie lub nie wyjdzie i dalsze testowanie nie ma sensu.
No dobra - pełna kompromitacja🥴🤭🙃😬
P.s. pink strumieniowy tez po czasie potrafi się wybarwić dla zmylenia przeciwnika

Załączniki

• 20220422_211049.jpg
    20220422_211049.jpg
    451,2 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
Tak, nie chcialam się kompromitować, ze widzę , lub projektuje sobie raczej cień kreski, no i myślę po czasie a zapytam o wasze doświadczenia czy strumieniowe pinki po czasie tez jak inne mają kreski fabryczne.
Kalkulator wyliczył mi najwcześniej 26.04 test i biorąc pod uwagę ze będzie wtedy 12 dni po, zgadza się nie ? Wtedy wyjdzie lub nie wyjdzie i dalsze testowanie nie ma sensu.
generalnie to po czasie, a tym bardziej po kilku godzinach na każdym teście ma prawo wyjść kreska fabryczna. Te kreski tam są i pod wpływem różnych reakcji z czasem mogą się pojawić.
Jeśli jesteś tak nakręcona po prostu zrób bete

Ja widziałam ostatnio cień cienia ( w mojej głowie ) o czasie a później zrobiła się typowa kreska testowa z tego, wiec może być ze przez reakcje

generalnie to po czasie, a tym bardziej po kilku godzinach na każdym teście ma prawo wyjść kreska fabryczna. Te kreski tam są i pod wpływem różnych reakcji z czasem mogą się pojawić.
Jeśli jesteś tak nakręcona po prostu zrób bete
Może to dobry pomysł, kiedy najwcześniej zrobić betę? 26.04? 12 dni po? zeby biorąc pod uwagę max zapłodnienie, zagniezdzenie była pewność i juz jej nie powtarzać?

Może to dobry pomysł, kiedy najwcześniej zrobić betę? 26.04? 12 dni po? zeby biorąc pod uwagę max zapłodnienie, zagniezdzenie była pewność i juz jej nie powtarzać?
jesli uważasz, że już masz cienie to możesz już. Jeśli to ciąża to wyjdzie w becie bez wątpienia. 12 dpo to taki maksymalny czas kiedy w krwi już powinno coś być

reklama
Do góry