reklama
buba1284
Początkująca w BB
Hej Kochane ! dołączam do was z kolejnym cyklem, obserwowałam wasze posty od początku miesiąca i sama postanowiłam się w końcu odezwać. Jest to nasz drugi cykl, pełne badania zrobione, przed samym początkiem starania, na co dzień kwas foliowy z pregna start, owulacje w czasie więc dzielnie czekamy na efekty. Testowanie 30.04 trzymajcie kciuki
kawaiciastko
Aktywna w BB
ja melduję tak jak zapowiadałam maj będzie mój
pluto_nova
Moderator
masz moje błogosławieństwo na majja melduję tak jak zapowiadałam maj będzie mój
Moonstone
Moderator
A ja?!? XDmasz moje błogosławieństwo na maj
Napaliłam się na to powstanie styczniowe XD
pluto_nova
Moderator
@Moonstone powiedz mi dlaczego Ty się tutaj już na majowe testowanie wpisałaś co? @Bibi89 rozumiem, ale Ty? Może byś tak po kolei leciała, a nie! Ja będę majowe testowanie zaczynać i to z koroną!
Moonstone
Moderator
Bo to był wyraz fochu na męża. Skreśliłam się z kwietnia zauważ XD@Moonstone powiedz mi dlaczego Ty się tutaj już na majowe testowanie wpisałaś co? @Bibi89 rozumiem, ale Ty? Może byś tak po kolei leciała, a nie! Ja będę majowe testowanie zaczynać i to z koroną!
pluto_nova
Moderator
Ty nie musisz prosić To było raczej logiczne jak dostałaś okresA ja?!? XD
Napaliłam się na to powstanie styczniowe XD
pluto_nova
Moderator
nie zauważyłam, bo nie testowałam w kwietniuBo to był wyraz fochu na męża. Skreśliłam się z kwietnia zauważ XD
reklama
Moonstone
Moderator
Ja się obraziłam po tym jaki cyrk mi wyciął XD „miałaś mnie poinformować o peaku!” a wcześniej mnie objechał za testy owulacyjne XDnie zauważyłam, bo nie testowałam w kwietniu
Podziel się: