reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dobra, jak wszystkie to wszystkie. Też się pochwalę moją bielą 🤣🤣💪a co!

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1650371694041_6922160597807074521.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1650371694041_6922160597807074521.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Ale najgorsze że dziś dopadła mnie schiza... Bo co prawda test pozytywny pierwszy miałam 11.04 ale w sobotę ( dzień przed wyjazdem męża do pracy) tak jak pisałam wcześniej trzy inne testy wyszły pozytywne jak nigdy🫣 i duuupaa... Coś czuję że to wtedy była ovu i nic nie było tego dnia ... 😤 Boje się że jednak nie trafiliśmy z tamtymi zbliżeniami 😑 fuck! Siedzę w pracy i od dana kminie jak to się mogło stać 🤔😅

Ale najgorsze że dziś dopadła mnie schiza... Bo co prawda test pozytywny pierwszy miałam 11.04 ale w sobotę ( dzień przed wyjazdem męża do pracy) tak jak pisałam wcześniej trzy inne testy wyszły pozytywne jak nigdy🫣 i duuupaa... Coś czuję że to wtedy była ovu i nic nie było tego dnia ... 😤 Boje się że jednak nie trafiliśmy z tamtymi zbliżeniami 😑 fuck! Siedzę w pracy i od dana kminie jak to się mogło stać 🤔😅
Pamiętaj ze co cykl zdrowa para ma jakieś 30% ze zaskoczy. :)

@KamilaSa i mnie dziś taka sama biel.
Ja test robiłam kiedyś w centrum handlowym. Wyszłam wtedy od gin która powiedziała że ciąży nie widzi,a mi dobre dwa tyg wychodziły pozytywy.poszlam zobaczyć czy ja mam omamy. Były dwie kreski choć i tak w 8yyg ciąża stracona

No to współczuje faktycznie. U nas trochę relacja się posypała tzn ciche dni były przez te ostatnie cykle bo ja za duże parcie wybierałam na to. Mój dostał awans ale ostatnie miesiące tak dały mu w kość ze on nie wiedział jak się nazywa, a ja ciagnelam go do wyra i wymagała prw ej gotowości a najlepiej jeszcze przytulanek jak na filmach 🤦‍♀️ Wszystko się skumulowało i w końcu powiedział, ze on sobie nie wyobraża takiego mojego podejścia do tematu :( dlatego tez w dużej mierze się tak ogarnelam bo raz, ze chodzi mi przecież o związek a dwa ze głowa mi fiksowala już
Ja tez mam duże parcie na dziecko, ze względu na brak zajęcia mam czas na szukanie zaczepki i byle jakiego argumentu do awantury… i wspomnę o wyszukiwaniu coraz coraz to bardziej interesujących sposobów które maja nam pomoc 🤦‍♀️ Na jakiś czas nawet mój mi ograniczył limit na karcie bo co zobaczyłam na intsgramie wszyscy dietetycy kliniczki ebooki wszystko kupowałam, umawiałam się. Teraz wymyśliłam ze na kąpiel borowiną 🤣 chyba zacznę szukać pracy aby zająć czymś czas 🤷‍♀️

@KamilaSa i mnie dziś taka sama biel.
Ja test robiłam kiedyś w centrum handlowym. Wyszłam wtedy od gin która powiedziała że ciąży nie widzi,a mi dobre dwa tyg wychodziły pozytywy.poszlam zobaczyć czy ja mam omamy. Były dwie kreski choć i tak w 8yyg ciąża stracona
No to hit! Test sprawniejszy niż gin 🫣 ja wiem,że od bety min. 1000 coś tam widać na USG ale skoro testy od 2 tyg pokazywały 2 krechy to jakim cudem ona nie widziała ciąży? 😑 Brak słów

reklama
Do góry