reklama
Moonstone
Moderator
Mogłabym się wam pochwalić moimi kwietniowymi bielami ale mi wstyd ze w mojej sytuacji w ogole testy robiłam XDDobra, jak wszystkie to wszystkie. Też się pochwalę moją bielą a co!
Ale najgorsze że dziś dopadła mnie schiza... Bo co prawda test pozytywny pierwszy miałam 11.04 ale w sobotę ( dzień przed wyjazdem męża do pracy) tak jak pisałam wcześniej trzy inne testy wyszły pozytywne jak nigdy i duuupaa... Coś czuję że to wtedy była ovu i nic nie było tego dnia ... Boje się że jednak nie trafiliśmy z tamtymi zbliżeniami fuck! Siedzę w pracy i od dana kminie jak to się mogło stać
Moonstone
Moderator
Pamiętaj ze co cykl zdrowa para ma jakieś 30% ze zaskoczy.Ale najgorsze że dziś dopadła mnie schiza... Bo co prawda test pozytywny pierwszy miałam 11.04 ale w sobotę ( dzień przed wyjazdem męża do pracy) tak jak pisałam wcześniej trzy inne testy wyszły pozytywne jak nigdy i duuupaa... Coś czuję że to wtedy była ovu i nic nie było tego dnia ... Boje się że jednak nie trafiliśmy z tamtymi zbliżeniami fuck! Siedzę w pracy i od dana kminie jak to się mogło stać
Ja tez mam duże parcie na dziecko, ze względu na brak zajęcia mam czas na szukanie zaczepki i byle jakiego argumentu do awantury… i wspomnę o wyszukiwaniu coraz coraz to bardziej interesujących sposobów które maja nam pomoc Na jakiś czas nawet mój mi ograniczył limit na karcie bo co zobaczyłam na intsgramie wszyscy dietetycy kliniczki ebooki wszystko kupowałam, umawiałam się. Teraz wymyśliłam ze na kąpiel borowiną chyba zacznę szukać pracy aby zająć czymś czasNo to współczuje faktycznie. U nas trochę relacja się posypała tzn ciche dni były przez te ostatnie cykle bo ja za duże parcie wybierałam na to. Mój dostał awans ale ostatnie miesiące tak dały mu w kość ze on nie wiedział jak się nazywa, a ja ciagnelam go do wyra i wymagała prw ej gotowości a najlepiej jeszcze przytulanek jak na filmach Wszystko się skumulowało i w końcu powiedział, ze on sobie nie wyobraża takiego mojego podejścia do tematu dlatego tez w dużej mierze się tak ogarnelam bo raz, ze chodzi mi przecież o związek a dwa ze głowa mi fiksowala już
Wiem... Tym bardziej wkurzam się, że straciłam ,, dodatkową szansę,, przy i tak niskim prawdopodobieństwie... No nic .. trzeba czekać cierpliwie i wierzyć w cudaPamiętaj ze co cykl zdrowa para ma jakieś 30% ze zaskoczy.
L
Ladycarooo
Gość
właśnie, muszę iść na pazy xDDobra, jak wszystkie to wszystkie. Też się pochwalę moją bielą a co!
a ja w sumie z dziwnych miejsc to robiłam test ciążowy w pracy. Chyba nigdzie indziej
No to hit! Test sprawniejszy niż gin ja wiem,że od bety min. 1000 coś tam widać na USG ale skoro testy od 2 tyg pokazywały 2 krechy to jakim cudem ona nie widziała ciąży? Brak słów@KamilaSa i mnie dziś taka sama biel.
Ja test robiłam kiedyś w centrum handlowym. Wyszłam wtedy od gin która powiedziała że ciąży nie widzi,a mi dobre dwa tyg wychodziły pozytywy.poszlam zobaczyć czy ja mam omamy. Były dwie kreski choć i tak w 8yyg ciąża stracona
reklama
Moonstone
Moderator
Ja chyba znowu muszę na te pierogi w przyszłym cyklu pójść XDwłaśnie, muszę iść na pazy xD
a ja w sumie z dziwnych miejsc to robiłam test ciążowy w pracy. Chyba nigdzie indziej
Podziel się: