reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dobra, jak wszystkie to wszystkie. Też się pochwalę moją bielą 🤣🤣💪a co!

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1650371694041_6922160597807074521.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1650371694041_6922160597807074521.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 93
reklama
Ale najgorsze że dziś dopadła mnie schiza... Bo co prawda test pozytywny pierwszy miałam 11.04 ale w sobotę ( dzień przed wyjazdem męża do pracy) tak jak pisałam wcześniej trzy inne testy wyszły pozytywne jak nigdy🫣 i duuupaa... Coś czuję że to wtedy była ovu i nic nie było tego dnia ... 😤 Boje się że jednak nie trafiliśmy z tamtymi zbliżeniami 😑 fuck! Siedzę w pracy i od dana kminie jak to się mogło stać 🤔😅

Ale najgorsze że dziś dopadła mnie schiza... Bo co prawda test pozytywny pierwszy miałam 11.04 ale w sobotę ( dzień przed wyjazdem męża do pracy) tak jak pisałam wcześniej trzy inne testy wyszły pozytywne jak nigdy🫣 i duuupaa... Coś czuję że to wtedy była ovu i nic nie było tego dnia ... 😤 Boje się że jednak nie trafiliśmy z tamtymi zbliżeniami 😑 fuck! Siedzę w pracy i od dana kminie jak to się mogło stać 🤔😅
Pamiętaj ze co cykl zdrowa para ma jakieś 30% ze zaskoczy. :)

@KamilaSa i mnie dziś taka sama biel.
Ja test robiłam kiedyś w centrum handlowym. Wyszłam wtedy od gin która powiedziała że ciąży nie widzi,a mi dobre dwa tyg wychodziły pozytywy.poszlam zobaczyć czy ja mam omamy. Były dwie kreski choć i tak w 8yyg ciąża stracona

No to współczuje faktycznie. U nas trochę relacja się posypała tzn ciche dni były przez te ostatnie cykle bo ja za duże parcie wybierałam na to. Mój dostał awans ale ostatnie miesiące tak dały mu w kość ze on nie wiedział jak się nazywa, a ja ciagnelam go do wyra i wymagała prw ej gotowości a najlepiej jeszcze przytulanek jak na filmach 🤦‍♀️ Wszystko się skumulowało i w końcu powiedział, ze on sobie nie wyobraża takiego mojego podejścia do tematu :( dlatego tez w dużej mierze się tak ogarnelam bo raz, ze chodzi mi przecież o związek a dwa ze głowa mi fiksowala już
Ja tez mam duże parcie na dziecko, ze względu na brak zajęcia mam czas na szukanie zaczepki i byle jakiego argumentu do awantury… i wspomnę o wyszukiwaniu coraz coraz to bardziej interesujących sposobów które maja nam pomoc 🤦‍♀️ Na jakiś czas nawet mój mi ograniczył limit na karcie bo co zobaczyłam na intsgramie wszyscy dietetycy kliniczki ebooki wszystko kupowałam, umawiałam się. Teraz wymyśliłam ze na kąpiel borowiną 🤣 chyba zacznę szukać pracy aby zająć czymś czas 🤷‍♀️

@KamilaSa i mnie dziś taka sama biel.
Ja test robiłam kiedyś w centrum handlowym. Wyszłam wtedy od gin która powiedziała że ciąży nie widzi,a mi dobre dwa tyg wychodziły pozytywy.poszlam zobaczyć czy ja mam omamy. Były dwie kreski choć i tak w 8yyg ciąża stracona
No to hit! Test sprawniejszy niż gin 🫣 ja wiem,że od bety min. 1000 coś tam widać na USG ale skoro testy od 2 tyg pokazywały 2 krechy to jakim cudem ona nie widziała ciąży? 😑 Brak słów

reklama
Do góry