reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Jeśli to test DOZ to.mi wyszły dwa pozytywy wczoraj i przedwczoraj a dziś dostałam.okres...
a wyszedł Ci pozytyw od razu, czy po kilku minutach ? Bo ja jestem w identycznej sytuacji, tzn wyszły mi pozytywne wczoraj i dzisiaj, ale odczytałam wczoraj po kilku minutach, dzisiaj po 3 minutach rownież nie było nic widać a kolo 4 -5 minuty cień cienia, który się po 6 minutach zrobił wyraźny.

W instrukcji testu jest napisane, że nie odczytywać wyniku po 5 minutach, co jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem, bo nigdy, (a narobiłam się testów sporo... ) nie odbarwił mi się żaden test, kiedy ciąży nie było, zwłaszcza po 5 minutach 😶 rozumiem godziny, a nawet 30 minut, ale 5 ? Nigdy nie kupie tych testów więcej, bo wyrzucone pieniądze- teraz nie wiem czy w końcu pozytywny, czy negatywny 🙄

a wyszedł Ci pozytyw od razu, czy po kilku minutach ? Bo ja jestem w identycznej sytuacji, tzn wyszły mi pozytywne wczoraj i dzisiaj, ale odczytałam wczoraj po kilku minutach, dzisiaj po 3 minutach rownież nie było nic widać a kolo 4 -5 minuty cień cienia, który się po 6 minutach zrobił wyraźny.

W instrukcji testu jest napisane, że nie odczytywać wyniku po 5 minutach, co jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem, bo nigdy, (a narobiłam się testów sporo... ) nie odbarwił mi się żaden test, kiedy ciąży nie było, zwłaszcza po 5 minutach 😶 rozumiem godziny, a nawet 30 minut, ale 5 ? Nigdy nie kupie tych testów więcej, bo wyrzucone pieniądze- teraz nie wiem czy w końcu pozytywny, czy negatywny 🙄
dziś niedziela handlowa, wiec jutro pink albo Poprostu z marszu na betę! ☺️ mi na doz nigdy nie wyszło nic, ale ile testów tyle przypadków. Pink nie zawodzi, wiec od siebie proponuje różowego sikanca

reklama

Tak też po jakiś 4 minutach. Polecam pink strumieniowy tam nie ma opcji żeby wyszlo coś nie tak. Słabiej się wybarwia ale jak jest kreska to jest i ciąża. Bez żadnych później zawodów. Ja teraz czekam do owulacji. I znów testy pójdą w ruch 🙈

Do góry