reklama
Nantes
Fanka BB :)
tez mi się wydaje ze 5dpo mało wiarygodne ale próbuje zrozumieć działanie tego ovi a czemu Zazuu ma bana ? wstawię zdjęcia tych testow bo może mi wydajeZazuu ma bana, ale z tego co pamiętam na staraczkach pisała, że u niej ovi utrzymywało się do okresu więc chyba różnie bywa. Ja bym chyba zrobiła betę i po 48h druga bo jak rośnie, to chyba nie ma szans żeby to było ovi? Z drugiej strony 5dpo to chyba mimo wszystko mała szansa na wiarygodny test
Dziewczyny mega się cieszę, że tyle kwietniowych kresek
Załączniki
Madriga
Ręce mi opadłyBoję się pisać bo Wielki Brat patrzy xD
Edit: W sensie jak można kobietom zabrać osobę, która się zna i ustawia do pionu?
Moonstone
Moderator
12.04 wróci <3Ręce mi opadły
Edit: W sensie jak można kobietom zabrać osobę, która się zna i ustawia do pionu?
Monii097
Cześć Wszystkim dziś z rana robiłam test i biel niestety, ale @ nadal brak choć podbrzusze boli i śluz zabarwiony na różowo więc lada dzień nadejdzie niestety .Jak tam u ciebie kochana?
Bibi89
@Moonstone proszę mi wpisac testowanie na 15 października
Moonstone
Moderator
To ja też sobie wpiszę XD@Moonstone proszę mi wpisac testowanie na 15 października
Bibi89
A sorki, myślałam że obudziłam się juz w październikuTo ja też sobie wpiszę XD
Moonstone
Moderator
Mam nadzieje mieć do października już 2 kreski ale zobaczymyA sorki, myślałam że obudziłam się juz w październiku
reklama
Bibi89
No tak... znowu musze sobie szukac nowej koleżankiMam nadzieje mieć do października już 2 kreski ale zobaczymy
Podziel się: