reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Kiedy masz mieć okres… wiesz, pinki się słabo wybarwiają a ta kreska nie jest super mocna…
Okres mam na 12/13 ( jestem źle wpisana bo źle policzyłam ostatnio). Wiem, ze pinki się słabo wybarwiaja ale bobo tez czysty. A ja już miałam akcje z facell, kreska była lżejsza co prawda ale tez była a ciąży brak. Po drugie bobo również wyszedł biały. A to gowno ? Ja rozumiem jeszcze te testowe, ale cholera zeby takie typowe różowe kreski ? ( w rzeczywistości jest mocniejsza niż na zdjęciu) powinni to naprawdę wycofać z obiegu bo żenada

reklama
Dziewczyny jak już tu nie jedna mówiła przestrzegam was przed tych cholerstwe z rossmana facelle. Bo to jakie kreski na nim wychodzą to jest nie pojęte. Kreska widoczna od razu po minucie 🤬🤬🤬 a ciąży nie ma.
Ps. Kupiłam wczoraj specjalnie w rossmanie zeby sprawdzić z pinkiem. Pink jak się możecie domyślić biały.

Ja czekam na okres, ale wiem, ze to co zobaczyłam na facelle nie jest prawda. Wiec nie róbcie sobie tego laski serio :/
Ale robilas betę? Czy pinka tylko dla potwierdzenia? Ja na Twoim miejscu bym zrobiła jutro znowu pinka

Ale robilas betę? Czy pinka tylko dla potwierdzenia? Ja na Twoim miejscu bym zrobiła jutro znowu pinka
Nie robiłam bety, robiłam pinka wczoraj i dzisiaj i dziś jeszcze bobo. A to gowno już kiedyś miałam podobne, nie tak „mocne” jak dziś ale jednak miałam. Była tu tez nie jedna historia z tym testem ( ktoś wstawiał nawet fotkę testu zamoczonego w listerin do płukania buzi!) wiem, ze niw którym faktycznie ciąże pokazał ale to chyba tylko zbieg okoliczności potwierdzony innym testem.

Też juz tylko pinkom strumieniowym wierze. Z 2 miesiace temu mialam co prawda lekka ale widoczna golym okiem kreske na doz i jakąś dziwna rozlana na pinku plytkowym, do tego spoznil sie okres i juz byly wielkie nadzieje, wiec te testy tez odradzam xd

reklama
Do góry