Mmiiaa
Fanka BB :)
Jutro/niedziela oczywiście okazalo sie że to jednak ostatni test wiec musze sie zaopatrzyć najpierwUuuuu gratulacje ! Kiedy powtarzasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro/niedziela oczywiście okazalo sie że to jednak ostatni test wiec musze sie zaopatrzyć najpierwUuuuu gratulacje ! Kiedy powtarzasz?
My chyba jesteśmy na podobnym etapie (w sensie owu mniej więcej w tym samym czasie) ja nadal się trzymam ze test w niedziele lub poniedziałek chociaż jestem CIEKAWAJutro/niedziela oczywiście okazalo sie że to jednak ostatni test wiec musze sie zaopatrzyć najpierw
No wlasnie na zdjeciach nie bylo tego widac wiec machnelam reka i zaczelam sie ogarniac obiecuje wstawic nastepny jak dalej cos bedziePokaż
Trzymam mocno kciukiNo wlasnie na zdjeciach nie bylo tego widac wiec machnelam reka i zaczelam sie ogarniac obiecuje wstawic nastepny jak dalej cos bedzie
DziękujęTrzymam mocno kciuki
No i to jest dobre podejście xd trzymam za nas kciukiMy chyba jesteśmy na podobnym etapie (w sensie owu mniej więcej w tym samym czasie) ja nadal się trzymam ze test w niedziele lub poniedziałek chociaż jestem CIEKAWA
to dalej zbieraj Się i będziesz miała z głowy a pobranie bolało jak nie wiem do tej pory czuje. I 200 zł poszlooo....Powodzenia na badaniu. Mam zadaniowy czas pracy, dużo pracy takiej wyjazdowej i dzis taki wyjazd planuje zobaczę jak pójdzie bo na razie
Kiedy masz mieć okres… wiesz, pinki się słabo wybarwiają a ta kreska nie jest super mocna…Dziewczyny jak już tu nie jedna mówiła przestrzegam was przed tych cholerstwe z rossmana facelle. Bo to jakie kreski na nim wychodzą to jest nie pojęte. Kreska widoczna od razu po minucie a ciąży nie ma.
Ps. Kupiłam wczoraj specjalnie w rossmanie zeby sprawdzić z pinkiem. Pink jak się możecie domyślić biały.
Ja czekam na okres, ale wiem, ze to co zobaczyłam na facelle nie jest prawda. Wiec nie róbcie sobie tego laski serio :/