Anlika
Zaciekawiona BB
Wiesz może kiedy dokładnie? Bo szukałam informacji na ten temat i nic nie znalazłam.Niedlugo 2 sezon !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz może kiedy dokładnie? Bo szukałam informacji na ten temat i nic nie znalazłam.Niedlugo 2 sezon !
ojej biednas TyZa mną kolejna bezsenna noc, znowu od 3 nie śpię, powiem Wam że już jestem fizycznie i psychicznie wymeczona a gdzie tam do końca ciąży. Wczorajszych kanapek z pasztetem i pomidorem pół nocy żalowalam jak wisiałam nad kibelkiem. Nigdy więcej dziś grzecznie wróciłam do chleba z masłem.
hehe dzieci to maja pomyslyA ja jestem dziś mega niewyspana. Wczoraj moja córka była chyba na jakiejś diecie bo przez cały dzień jadła jak ptaszek. Kolacji też nie zjadła i w nocy się co chwilę budziła że chce mięsko. O 5 rano już całkowicie zrobiła mi pobudkę że chce jeść i chyba nigdy jeszcze tak wcześnie nie robiłam naleśników
Bedzie dobrze. To nie musi być coś złego. Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny jestem przerażona dziś pojawiło się sporo brązowego śluzu jak powidła śliwkowe, usg mam za 2 godz trzymajcie kciuki tak bardzo się boje
a skad z Pl jestes?Kochana ale piekne wiadomosci z usg mam nadzieje, ze nic tam miedzy nozkami nie zacznie dyndac
Teraz mi ochote zrobilas na snikersa
Maz wzial dzisiaj samochod do pracy, a ja mam do najblizszego sklepu 10 minut piechota... nie dam rady dojsc i wrocic. Lodowka pusta. Moze to i dobrze, nie bede tyle jesc... z tym, ze mamy w kuchni szuflade rozpusty, gdzie chowamy same slodkosci, batony, zelki itp. No i chipsy. Juz slysze dochodzacy z niej glos niedojedzonego wczoraj marsa... a w kolejce jeszcze 3 nastepne.
Ja tez kiedys dobilam do rozmiaru 40 i bardzo chce teraz tego uniknac... odwazylam sie przed chwila stanac na wadze i o dziwo stoi w miejscu. Mam prawie 61kg przy 168cm. Nie wiem jak to mozliwe, ze nic nie przytylam. Moze mars dziala w rzeczywistosci odchudzajaco???
Teraz bede marzyc o pasztecie... dzieki!
Chyba nie ma zlotej rady i trzeba jakos to przezyc...
Berlin to polowa drogi z Amsterdamu do mojej rodzinnej miejscowosci zazdroszcze, ze masz tak blisko do Polski.
Kochana jestem z toba. Tez od 3 nie spie...
Powodzenia z tesciowa ja tez swoja lubie, ale dzisiaj czuje sie tragicznie i tylko czekalam, zeby zabrala do siebie synka. Zazwyczaj wchodzi na pol godzinki i wychodzi a dzisiaj jak na zlosc siedziala dwie godziny nie wyobrazam sobie spedzic z nia calego dnia.
dacie rade, badz dzielnaPrzede mna jeszcze 17 dni z tesciowa zastanawiam sie jak tesc przezyl 40 lat
Najlepsze jest to, ze te wspolne wakacje to moj pomysl. Zaplanowalismy na poczatku czerwca kiedy jeszcze nie wiedzialam ze beda mna targac hormony.
trzymamy kciuki za dobre wiesci.Dziewczyny jestem przerażona dziś pojawiło się sporo brązowego śluzu jak powidła śliwkowe, usg mam za 2 godz trzymajcie kciuki tak bardzo się boje
zupe ogorkowa, ale moj maz w podrozy sluzbowej a dzieci w szkole i przedszkolu jedza. Ja odkad w ciazy jestem, jem tylko zupy ...pomidorowa,ogorkowa, szczawiowa i rosolCo macie dziś ma obiad? Jest taka pasludna pogoda ze nic się nie chce ale dzieci i faceta trzeba nakarmic...weny mi brakuje
Myślałam o rosole na rozgrzanie. Ale zobaczymy co na to maz powie jak wrociCo macie dziś ma obiad? Jest taka pasludna pogoda ze nic się nie chce ale dzieci i faceta trzeba nakarmic...weny mi brakuje