Mam to samo, wszystko pod kątem dziewczynki. Aż głupio, bo jak będzie chłopak to co? [emoji16] Dlatego staram się nic nie przeglądać póki co, żeby się nie nastawiać.Mnie tez cos rozklada. Zatkany nos,bol miesni, brak energii do tego jest mi strasznie zimno. Tez mam nadzieje, ze to tylko z rana. Wyslalam meza po imbir, miod I czosnek.
Wyszedl mi slaby hematokryt 34%. Normalnie mam cos ok 40%. W ciazy sie obniza o kilka % , ale I tak za niski. Mama bedzie mnie ratowac zakwasem z burakow.
Przed nami jeszcze 2 tygodnie wojazy. Wczoraj przylecielismy z Polski do Szwajcarii. Dzisiaj sie nie ruszam z hotelu i odpoczywam.
Normalnie bardzo lubie swoja tesciowa, ale ze wzgledu na to ze spedzamy teraz praktycznie caly czas razem, to momentami mam ochote ja udusic Trzymajcie za mnie kciuki
Ogladalam wszystkie ubranka I akcesoria pod katem dziewczynki, ale czas zaczac sie rozgladac za czyms niebieskim
Skupię się na razie na znalezieniu detektora, może do piątku dojdzie to będę w weekend testować [emoji16]
I dzięki za ten imbir, właśnie lecę do sklepu to się zaopatrzę [emoji6]