Najeczka
Fanka BB :)
To zazdroszczę Ci spokoju. Ja jestem spokojna przez około tydzień od wizyty, a potem świruję. Z jednej strony dlatego, że urodziłam wcześniej skrajnego wcześniaka, z drugiej strony dlatego, że ciąża znów nie przebiega bezproblemowo i zwyczajnie okropnie się boję. Może minie jak zacznę czuć ruchy... Choć wciąż jestem niepewna tej ciążyNo właśnie, ja mam takie same myśli i chyba wolę nie wiedzieć. Chyba że mój lekarz się uprze, że są konieczne, ale jeśli nie to nic takiego nie robię. Poprzednio nawet nie wiedziałam że takie badania istnieją. Nie chcę martwić się cała ciążę, a możliwe że dziecko zdrowe. Podaruje sobie a Wam życzę samych dobrych wyników badań!!! [emoji173]
Dziś znów czuję to uczucie jakby robaczek się ruszył. Właśnie rano to czuję, w dzien nie. W tamtej ciazy szybko czułam ruchy bo już w 14tyg i wielu mi nie wierzyło ale czułam to od 14 tyg i potem stale, codziennie i wiem że to było to. Takie muśniecie jakby skrzydełek motyla. Niesamowicie delikatne. Teraz też to czuję ale jest 11+5 i wypieram to bo to musi być przecież za wcześnie.
Dziewczyny powiem Wam że podoba mi się atmosfera tu na forum. Każda z nas jest inna, jedna przeżywa wszystko druga nie, ja jestem z tych mniej bojaźliwych ale rozumiem że każdy jest inny każdy przeszedł co innego w życiu i nie wolno krytykować, można wyrazić swoje zdanie ale by nie ranić drugiej osoby i wspierać ja, pocieszyć. Nie na każdym forum jest tak przyjemnie, byłam kilka lat temu na innym i dzień do nocy. Więc oby tak dalej kobietki!!!!! Miłego dzionka wszystkim i udanych wizyt.
P. S dziś weszłam na forum na tablecie a nie na telefonie i widać mój suwaczek hihi [emoji813]