Bedemama!
Moderator
Ja tez marze o corce z tych samych powodow ale powiem ci, ze bycie mama chlopca tez jest super. Bedzie synek mamusi, zobaczysz!Trzymam kciuki za chlopaka !
Igg zawsze swiadczy o przebytej infekcji . Kup w aptece 100% sok z zurawiny
Zawsze marzylam o corce - wspolne zakupy, ploteczki itp. Z synem nie pogadasz 2 godziny przez telefon ani nie doradzi za 20 lat co jest trendy
Ja chyba bym sprawdzala co godzine gdybym kupila detektor
Jak patrze na relacje meza ze swoja mama to mnie to buduje. Moze nie rozmawiaja ze soba godzinami przez telefon, ale cokolwiek by sie nie dzialo z naszym synem to juz konsultacja z mamusia na whatsappie. O ciazy tez powiedzielismy najpierw mamie meza. Z kolei tesciowa najmniej chyba dogaduje sie ze swoja corka, ktora wyprowadzila sie z domu zaraz po skonczeniu 18 lat. Tesciowa ma jedna corke i trzech synow.
No ja na twoim miejscu zjadlabym tego knoppersaBedemama musiałaś mi przypomnieć o tym snickersie o matkooooo mam knopersa w domu ale jak zjem to córka mi da popalić bo to jej hihi. Najlepiej nie trzymać słodkiego w domu. Chyba zjem kawałek gorzkiej czekolady może mi przejdzie
Jesssuu 17 dni... lubie swoja tesciowa ale nie az tak!Przede mna jeszcze 17 dni z tesciowa zastanawiam sie jak tesc przezyl 40 lat
Najlepsze jest to, ze te wspolne wakacje to moj pomysl. Zaplanowalismy na poczatku czerwca kiedy jeszcze nie wiedzialam ze beda mna targac hormony.