reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

czekamy na oficjalne zakmniecie przez administratora, pisalam, ze w okolicy srody ma juz byc zamkniety :)

ja albo spie albo rzygam :(
jestem tak zmeczona, ze snuje sie jak cien.
funkcjonuje na jakies 10% normy

u mnie kazdy napoj powoduje pogorszenie i rzyg :(

jestem po prenatalnych, dzidzius wyglada na zdrowego, wszystkie pomiary pieknie w normie, i wyglada na to, ze mam dziewczynke :)Zobacz załącznik 1023470

Super, gratulacje! Śliczna dziewczynka :)
Który to tydzień?
Ja mam badania 13t4d i zastanawiam się zy będzie widać.

reklama
Właśnie zjadłam na kolacje kanapki z paaztetem i pomidorem ale dziewczyny taka miałam ochotę że masakra, no musiałam :) zaparzylam też od razu rumianek ale i tak się boję co będzie ;)

Cześć dziewczyny... Mogę dołączyć i ja? Od jakiegoś czasu Was podczytuje niestety czasu nie za wiele bo nadal pracuje. Mam 35 lat, to moja 4 ciaza 10+3, termin porodu 12 kwiecień. W domu 2 dziewczynki 8 i 4 latka, teraz przydał by sie synek 1 października czekaja mnie prenatalne moze dzidziuś się ujawni
Witamy! I ja jestem '84, w domu mam 8letniego synka:)

Właśnie zjadłam na kolacje kanapki z paaztetem i pomidorem ale dziewczyny taka miałam ochotę że masakra, no musiałam :) zaparzylam też od razu rumianek ale i tak się boję co będzie ;)
Rozumiem ten apetyt ja od początku ciąży wpierdzielam chleb lub bułki z paprykarzem... Szok

Ale przykro sie robi jak sie slyszy takie komentarze...Mialas jakas sprawdzona odpowiedz?

Tak, jestem z Holandii :) mozesz mi przypomniec gdzie ciebie wywialo?
Tez mysle, ze fajnie miec dwoch chlopcow, zeby mogli dzielic zainteresowania. Z tym, ze maz chce dwojke dzieci, wiec kolejnej szansy na dziewczynke raczej nie bedzie ;)
Jak pierworodny zareagowal na brata?
Moj bedzie mial prawie 3.5 roku kiedy pojawi sie drugie. Jest synkiem mamusi i juz boje sie jego reakcji ;)

Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja mam bezsenne noce :) do tego tez snil mi sie porod :) we snie mialam termin na 27 czerwca, ale polozna chciala cos sprawdzic wczesniej, dala mi znieczulenie, mialam jeden skurcz party i urodzilam (personel normalnie byl kolo mnie, ale rodzilam gdzies na zewnatrz na chodniku). Urodzil sie synek, miesiac przed terminem, wiec polozna spytala czy moze byc wczesniak czy wlozyc z powrotem do srodka :D
mieszkam w Berlinie od kilkunastulat.
Jezeli chodzi o dzieciaki. Powiem, Ci, ze latwo nie bylo, starszak byl bardzo mocno zazdrosny i wlasciwie do tej pory jest. Ale to zelezy od charakteru dziecka. Mysle, ze warto sie troche przygotowac, moze cos poczytac na ten temat. Ja tego nie zrobilam i zaluje. Synek czul sie przez chwilke odrzucony...a ja nie umialam temu zaradzic.

Ja też zrobiłam suwak, pojawia się w sygnaturze ale tu nie widzę :(

u mnie widac znak zapytania, sprawdz czy dobrze wkleilas link, moze zabraklo nawiasu albo cos, czasem tak jest

@leeleeth czyli dziewczynka, jak sobie wymarzylas... [emoji7][emoji3590]

okaze sie nic nie wyroslo przy kolejnym usg, ale jest sznsa na dziewuszke

Super, gratulacje! Śliczna dziewczynka :)
Który to tydzień?
Ja mam badania 13t4d i zastanawiam się zy będzie widać.

z om 11+6 z usg 12+3

Wy ciągle piszecie tu o jakiś wymiotach, mdlosciach, zmęczeniu a ja dalej jak nie miałam objawów ciąży tak nie mam dalej . Strasznie panikuje, ja nie wiem co ze mną jest nie tak, no dosłownie wcale nie czuje się w ciąży i do tego nawet grama nie przytyłam. Od poprzedniej wizyty do następnej to aż 1,5 miesiąca więc został jeszcze aż miesiąc a ja chyba przez ten miesiąc zejdę
ciesz sie :) ja w dwoch poprzednich ciazach tez nie mialam zadnych objawow, o tej niestety tego nie moge powiedziec....

reklama
Do góry