reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

U mnie dzisiaj ok. 95/65 po wypiciu szklanki coli i pol napoju izotonicznego. Do tego co chwile jem bo inaczej mnie muli. I to nie przegryzka tylko albo wielka bulka z czyms albo zupa albo dwie kanapki no i obowiazkowo mars. I tak co 1-2 godziny. Boje sie stanac na wage.
Mam rozumieć że co 1-2 godziny jesz Marsa? Hihi dobra jesteś :)
Ale mi zrobiłaś teraz smaka na Snickersa matko nie jadłam go z 5 lat a za młodu uwielbiałam!!!!!! Ale nie mogę się skusić bo jak zacznę młucić słodkie to znów przytyje z 17kg i potem zrobię oczy kota ze Shreka :) :) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czekamy na oficjalne zakmniecie przez administratora, pisalam, ze w okolicy srody ma juz byc zamkniety :)

ja albo spie albo rzygam :(
jestem tak zmeczona, ze snuje sie jak cien.
funkcjonuje na jakies 10% normy

u mnie kazdy napoj powoduje pogorszenie i rzyg :(

jestem po prenatalnych, dzidzius wyglada na zdrowego, wszystkie pomiary pieknie w normie, i wyglada na to, ze mam dziewczynke :)Zobacz załącznik 1023470

Gratuluje dziewczynki [emoji8]

czekamy na oficjalne zakmniecie przez administratora, pisalam, ze w okolicy srody ma juz byc zamkniety :)

ja albo spie albo rzygam :(
jestem tak zmeczona, ze snuje sie jak cien.
funkcjonuje na jakies 10% normy

u mnie kazdy napoj powoduje pogorszenie i rzyg :(

jestem po prenatalnych, dzidzius wyglada na zdrowego, wszystkie pomiary pieknie w normie, i wyglada na to, ze mam dziewczynke :)Zobacz załącznik 1023470

Wspaniałe wieści [emoji106] gratki [emoji8]

Jak się laski czujecie, jest po 18.00 więc pewnie odzywaja się mdłości, u mnie lekka niestrawność popołudniowa ale mdłości o dziwo nie ma. Powoli idzie ku lepszemu. Powoli... Bez szału. Częściej odczuwam głód i to tak przeszywajacy że nie idzie z tym wytrzymać. Odgłosy takiego burczenia jakbym dwa dni nie jadła. Zjem bułkę na śniadanie a za 2 godziny burczenie głośne że osoba obok słyszy. Nie chcę tyle jeść ale gdy nie zjem mdli mnie. Na szczęście nie pcham słodkiego w siebie nie chce powtórzyć błędów przeszłości hihi. Nie wystarczają mi takie porcje jak dotychczas. kiedyś potrafiłam pół dnia na bułce przepynkac. Przeraża mnie to i jestem ciekawa sobotniego ważenia bo robię to co tydzień. Na razie było dobrze bez przybytku, jak teraz przytyje z kilo w tydzień to się załamie. Chudlam kilka razy w życiu i to po 25 kg, po 20kg, 15kg wiem ile potrzeba pracy by było widać efekty, ile wyrzeczeń. Chce więc teraz oszczędzić sobie znów katowania się po porodzie dieta i ćwiczeniami. A wiem że jeśli dużo przytyje to nieuniknione bo nie lubię siebie w rozmiarze 42 lub 40. Idealnie jest gdy mam to 57kg

Cześć dziewczyny. Można jeszcze dołączyć? Czytam Was od początku, ale ze względu na poronienie w kwietniu bałam się wcześniej pisać. OM 15.07 termin porodu 22.04, choć wg Usg dzidziuś większy i termin na 16.04, słyszałam serduszko, Fhr 170. Pozdrawiam wszystkie serdecznie
witaj, mamy ten sam OM i podobne doswiadczenia, tym razem dla nas obu zaswieci slonce :)

reklama
Do góry