reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny czy wy też jesteście pryszczate ? Ja okrutnie, jak licealistka niestety nic nie pomaga i codziennie wyskakują mi nowe "niespodzianki". Pocieszam się że to też objaw ciąży

Jezu Chryste, już nie wiem, co jest gorsze... poranne czy wieczorne mdlosci :( To przychodzi tak nagle i odbiera radosc zycia. Ja to sie czuje czasami jakbym walczyła o przetrwanie... A jak mam dobre dni to jestem w euforii jak niektore z Was tu opisują, że sprzątają i gotują. Teraz tak mnie mdli ze nie wiem co zrobic. Marze zeby zasnac. Wymiotować mi się nie chce a może by mi ulżylo... buuuuuu :((((
Mialam tak samo. Na szczescie 3 dni temu praktycznie minelo. Nie moglam otworzyc lodowki, a co dopiero gotowac. Mi nie pomagalo nic , po prostu trzeba zacisnac zeby I przetrwac ;)

Jakie polecacie olejki/balsamy do smarowania brzucha przeciw rozstępów? Możliwe że temat już był, ale ze sto stron mnie ominęło podczas moich wakacji, nie byłam w stanie nadrobić. Słyszałam o palmers i mustela. Jakie są Wasze doświadczenia?
Ja uzywam czystego oleju kokosowego. Nie zawiera calej dodatkowej chemii.

Ciągle niepokoję się swoim śluzem. Dziś poleciało mi tego znacznie więcej i tym razem w wodnistej konsystencji. Kolor żółty i mam wrażenie, że z nutką bardzo lekkiej ledwo co widocznej pomarańczy. Uczucie gorąca w pochwie [emoji55]

Dziewczyny czy wy też jesteście pryszczate ? Ja okrutnie, jak licealistka niestety nic nie pomaga i codziennie wyskakują mi nowe "niespodzianki". Pocieszam się że to też objaw ciąży
Mi wyskoczyly na twarzy i na dekolcie bardzo dużo.

Ja dzis wstałam z bólem głowy ,pije kawe może pomoże teraz mam tydzien wolnego dostałam od polożej w piatek.. w pracy dużo zstoje a ostatnio zaczelo mi sie w glowie krecic.

Kto dzis wizytuje.. za kogo trzymać kciuki[emoji4]

A moze warto skonsultowac z ginem, moze jakas bakteria .
Ciągle niepokoję się swoim śluzem. Dziś poleciało mi tego znacznie więcej i tym razem w wodnistej konsystencji. Kolor żółty i mam wrażenie, że z nutką bardzo lekkiej ledwo co widocznej pomarańczy. Uczucie gorąca w pochwie [emoji55]

Zrób badanie moczu mi wyszły liczne bakterie A miałam podobnie jak Ty. I przez tydzień brałam urosept 3x2

reklama
Jakie polecacie olejki/balsamy do smarowania brzucha przeciw rozstępów? Możliwe że temat już był, ale ze sto stron mnie ominęło podczas moich wakacji, nie byłam w stanie nadrobić. Słyszałam o palmers i mustela. Jakie są Wasze doświadczenia?

Uzywam palmersa. Ani jeden u mnie sie nie pojawil.
Ale rozstepy to kwesta genetyczna. Moja mama w 3 ciazach niczym sie nie smarowala, babcia 4 dzieci w latach 60 i też bez smarowanania i obie bez rozstępów.

Do góry