Bio oilJakie polecacie olejki/balsamy do smarowania brzucha przeciw rozstępów? Możliwe że temat już był, ale ze sto stron mnie ominęło podczas moich wakacji, nie byłam w stanie nadrobić. Słyszałam o palmers i mustela. Jakie są Wasze doświadczenia?
reklama
sisi_1989
Fanka BB :)
Mialam tak samo. Na szczescie 3 dni temu praktycznie minelo. Nie moglam otworzyc lodowki, a co dopiero gotowac. Mi nie pomagalo nic , po prostu trzeba zacisnac zeby I przetrwacJezu Chryste, już nie wiem, co jest gorsze... poranne czy wieczorne mdlosci To przychodzi tak nagle i odbiera radosc zycia. Ja to sie czuje czasami jakbym walczyła o przetrwanie... A jak mam dobre dni to jestem w euforii jak niektore z Was tu opisują, że sprzątają i gotują. Teraz tak mnie mdli ze nie wiem co zrobic. Marze zeby zasnac. Wymiotować mi się nie chce a może by mi ulżylo... buuuuuu (((
Ja uzywam czystego oleju kokosowego. Nie zawiera calej dodatkowej chemii.Jakie polecacie olejki/balsamy do smarowania brzucha przeciw rozstępów? Możliwe że temat już był, ale ze sto stron mnie ominęło podczas moich wakacji, nie byłam w stanie nadrobić. Słyszałam o palmers i mustela. Jakie są Wasze doświadczenia?
Niedoczynna93
Tak, ja mam pryszcze od samego początku ciąży. Ciągle mega wysyp na brodzie. Gęba jak pizza się robi.Dziewczyny czy wy też jesteście pryszczate ? Ja okrutnie, jak licealistka niestety nic nie pomaga i codziennie wyskakują mi nowe "niespodzianki". Pocieszam się że to też objaw ciąży
Niedoczynna93
Ciągle niepokoję się swoim śluzem. Dziś poleciało mi tego znacznie więcej i tym razem w wodnistej konsystencji. Kolor żółty i mam wrażenie, że z nutką bardzo lekkiej ledwo co widocznej pomarańczy. Uczucie gorąca w pochwie [emoji55]
Najeczka
Ja w ogóle. Odkąd jestem w ciazy praktycznie wcale mi nie wychodząDziewczyny czy wy też jesteście pryszczate ? Ja okrutnie, jak licealistka niestety nic nie pomaga i codziennie wyskakują mi nowe "niespodzianki". Pocieszam się że to też objaw ciąży
ynka
Mi wyskoczyly na twarzy i na dekolcie bardzo dużo.Dziewczyny czy wy też jesteście pryszczate ? Ja okrutnie, jak licealistka niestety nic nie pomaga i codziennie wyskakują mi nowe "niespodzianki". Pocieszam się że to też objaw ciąży
Ja dzis wstałam z bólem głowy ,pije kawe może pomoże teraz mam tydzien wolnego dostałam od polożej w piatek.. w pracy dużo zstoje a ostatnio zaczelo mi sie w glowie krecic.
Kto dzis wizytuje.. za kogo trzymać kciuki[emoji4]
ynka
A moze warto skonsultowac z ginem, moze jakas bakteria .
Ciągle niepokoję się swoim śluzem. Dziś poleciało mi tego znacznie więcej i tym razem w wodnistej konsystencji. Kolor żółty i mam wrażenie, że z nutką bardzo lekkiej ledwo co widocznej pomarańczy. Uczucie gorąca w pochwie [emoji55]
Zrób badanie moczu mi wyszły liczne bakterie A miałam podobnie jak Ty. I przez tydzień brałam urosept 3x2Ciągle niepokoję się swoim śluzem. Dziś poleciało mi tego znacznie więcej i tym razem w wodnistej konsystencji. Kolor żółty i mam wrażenie, że z nutką bardzo lekkiej ledwo co widocznej pomarańczy. Uczucie gorąca w pochwie [emoji55]
reklama
Jakie polecacie olejki/balsamy do smarowania brzucha przeciw rozstępów? Możliwe że temat już był, ale ze sto stron mnie ominęło podczas moich wakacji, nie byłam w stanie nadrobić. Słyszałam o palmers i mustela. Jakie są Wasze doświadczenia?
Uzywam palmersa. Ani jeden u mnie sie nie pojawil.
Ale rozstepy to kwesta genetyczna. Moja mama w 3 ciazach niczym sie nie smarowala, babcia 4 dzieci w latach 60 i też bez smarowanania i obie bez rozstępów.