reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

atena100 doczytałam, żeś Ty 40-tka! Uffff myslałam, ze tylko ja będę 35+ :) A mam 37 lat. Jesteś z Łodzi?

cmla jeszcze dobrą współpracę tu nawiążemy haha

wiatraki mnie cały dzień męczą mdłości.. blee.... na samą myśl o mięsie mam odruch wymiotny

lexi91 gratulacje!

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj jakis zjazd zaliczam, jakas depresja mnie ogarnela, czy wszystko ok, etc., im blizej poniedzialku tym bardziej panikuje :(
Tez mam wizyte w poniedziałek ale staram się myśleć o tym, jak to będzie miło dowiedzieć się, że wszystko ok :) Nie chcę produkować negatywnych myśli bo to mnie zatruwa. Myślimy pozytywnie. Martwić się będziemy jak bedzie czym ✊❤️

atena100 doczytałam, żeś Ty 40-tka! Uffff myslałam, ze tylko ja będę 35+ :) A mam 37 lat. Jesteś z Łodzi?

wiatraki mnie cały dzień męczą mdłości.. blee.... na samą myśl o mięsie mam odruch wymiotny

lexi91 gratulacje!
no juz mi stukneła ;), tak jestem z Łodzi

ja jestem na etapie wyboru lekarza, na razie jestem pod opieka 4 :), sklaniam sie ku Salve na Wujaka i porodzie w ich szpitalu, druga opcja to lekarz u mnie w przychodni rejonowej bo wtedy porod u niego na oddziale. Ja jestem dosc skomplikowanym medycznie przypadkiem i wlasnie brak doswiadczenia lekarza nie pomogl w utrzymaniu ciazy, wiec teraz chcialabym tego uniknac

ja jestem na etapie wyboru lekarza, na razie jestem pod opieka 4 :), sklaniam sie ku Salve na Wujaka i porodzie w ich szpitalu, druga opcja to lekarz u mnie w przychodni rejonowej bo wtedy porod u niego na oddziale. Ja jestem dosc skomplikowanym medycznie przypadkiem i wlasnie brak doswiadczenia lekarza nie pomogl w utrzymaniu ciazy, wiec teraz chcialabym tego uniknac
No ja z całego serca polecam dr Baś. Mam za sobą dosyć trudną historię... :( i dzięki jej uważności mam Syna :) Chociaz nie ukrywam, że nie mam obaw w tej ciąży. Odetchnę dopiero po genetycznych. Mam nadzieję :D

lexi91 gratulacje!
Mi mięso też nie pasuje. Za to frytki, kluski, cebula, czosnek i orzeszki słone mogłabym jeść na potęgę!

reklama
Przecież byłaś niedawno na wizycie i było wszystko dobrze, nie ma co sobie wkręcać, tylko wierzyć że tym razem jest wdzystko ok
w ten poniedzialek bedzie 9+0/1 czyli wtedy kiedy poprzednio dowiedzialam sie ze serduszko przestalo bic, wiec pewnie dlatego stres jest, ost usg mialam we wtorek i bylo ok i gdyby nie moja historia to pewnie nie martwilabym sie tylko czekala do kolejnej wizyty a tak jest jak jest

Do góry