reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Dziewczyny mnie to dziś chyba wszystko dopada, nie dość że te wyniki o tej rozycce, infekcja pochwy to jeszcze zaczęło mnie gardło boleć aż przelykac nie mogę. Coś mnie zaczyna rozbierać [emoji17][emoji17] czy na gardło tylko P.renalen czy coś innego dla kobiet w ciąży?
Polecam plukanka 3/4 przegotowanej letniej wody z łyżka stołowa wody utlenionej - też walczę z przeziębieniem i ratuje mnie ta plukanka. Na katar niestety nic nie działa :(

reklama
36 mm szczęścia :) dzisiaj mam 10+4. Objawy też mi ustały, czułam się nie ciążowo, dlatego postanowiłam sprawdzić czy wszystko ok. Serduszko bije, bardzo ruchliwe dzieciątko :)

Załączniki

• IMG_20190909_174940.jpg
    IMG_20190909_174940.jpg
    268,9 KB · Wyświetleń: 98
36 mm szczęścia :) dzisiaj mam 10+4. Objawy też mi ustały, czułam się nie ciążowo, dlatego postanowiłam sprawdzić czy wszystko ok. Serduszko bije, bardzo ruchliwe dzieciątko :)
Takie odpowiedzi dają mi nadzieję :) mi już ustają objawy odkąd zaczęłam 8 tydzień a do tego przeziębienie mnie bierze

Super Kochana, cieszę się bardzo [emoji16]jedziemy identycznie dalej [emoji16]tylko moja fasoleczka troche mniejsza, bo 1.56 cm ale najważniejsze że wszystko ok. Też mam z usg 7+6 a z om 8+0, termin 23 kwiecień jednak [emoji16][emoji16]

O rany [emoji1] faktycznie identycznie nadal. Też cieszę się. Kiedy teraz masz wizytę ?

Z chęcią bym pojechała ale u nas w mieście niestety takie coś nie istnieje... [emoji849] Najbliżej 80km odemnie... Ja nie byłam tyle lat u dentysty że wstyd się przyznać pewnie dostanę jeszcze bure od dentysty [emoji6], to samo u rodzinnego też z 10 lat temu. Chodzący okaz zdrowia a dziś wszystko co możliwe zaczęło mnie boleć. Poprostu porażka...
Ja tez unikalam dlugi czas dentysty dopoki nie dostalam jakies 10 lat temu zapalenia dziasel. Trafilam na kogos, kto ma reke do takich co ja. Pamietam jak kiedys czekalam u niej w poczekalni i przyszla dziewczyna zapisac na wizyte swoja mame, ktora panicznie boi sie dentystow i ktora miala sie dowiedziec o tej wizycie dopiero w ostatniej chwili. Rozne sa przypadki i mysle, ze kazdy dentysta juz niejedno widzial, dlatego na pewno bury nie dostaniesz ;)
Daj znac jak minela noc i czy znalazlas gdzies pomoc.

Na katar irygacja zatok może pomoc. Zależy od rodzaju kataru oczywiscie.
Potwierdzam. Działa rewelacyjnie. Chyba, że ma się przewlekle zapalenie zatok.
No i inhalacje z olejkiem i ręcznikiem na głowie dadzą radę przy katarku. Na mnie jeszcze działa czasem chusteczka nasączone amolem, położona na nosie. Leżeć, oddychać, błyskawicznie dotyka.
Ja w ogóle amolowa dziewczyna jestem. Cała się smaruje ;)

reklama
Takie odpowiedzi dają mi nadzieję :) mi już ustają objawy odkąd zaczęłam 8 tydzień a do tego przeziębienie mnie bierze
Nie martw się na zapas :)
Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. U mnie serio skończyły się mdłości, ból piersi, okropne zmęczenie, senność. Czuję się jakbym w ciąży nie była. A dzisiaj machała mi taka mała kluseczka. Nie martw się na zapas. Wszystko jest dobrze, wspomnisz moje słowa :)

Do góry