Bedemama!
Moderator
Z bolem i w ciazyWieczorem było mi tak zimno aż się trzeslam pod kołdrą jak galareta. [emoji52] Tak pójdę i zobaczę czy wgl mnie przyjmą na Nfz. Powiem że z bólem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z bolem i w ciazyWieczorem było mi tak zimno aż się trzeslam pod kołdrą jak galareta. [emoji52] Tak pójdę i zobaczę czy wgl mnie przyjmą na Nfz. Powiem że z bólem...
Jeśli w ramach NFZ, to ciężarną muszą przyjąć do specjalisty w ciągu 7 dni. Nie obowiązują żadne standardowe kolejki. Masz pierwszeństwo.Wieczorem było mi tak zimno aż się trzeslam pod kołdrą jak galareta. [emoji52] Tak pójdę i zobaczę czy wgl mnie przyjmą na Nfz. Powiem że z bólem...
30.09 na 12 :-) mój lekarz robi wizyty co 3 tygodnie, a później co 2 tygodnie :-)O rany [emoji1] faktycznie identycznie nadal. Też cieszę się. Kiedy teraz masz wizytę ?
Witam wszystkich.30.09 na 12 :-) mój lekarz robi wizyty co 3 tygodnie, a później co 2 tygodnie :-)
Kategoryczny zakaz wyrywania zębów, plomby itp można robic
Dziewczyny jest tak wiele strat ostatnio że muszę zrobić sobie przynajmniej dzień wolnego bo tylko sie doluje. W srode z rana trzymajcie kciuki za mnie. Jak będzie po wizycie to dam znać co i jak. Ale jestem przerazona
PowodzeniaA ja czekam na wizytę na NFZ, dzisiaj 7+6 z OM, a z ostatniego usg 7+2![]()
Ja teraz już na prenatalne idę 14.10. Późno trochę ale się wyrobimy, bo lekarz wyjeżdża na miesiąc.30.09 na 12 :-) mój lekarz robi wizyty co 3 tygodnie, a później co 2 tygodnie :-)
Boisz się pobierania ?Ja dziś lecę na to badanie krwi, już panika mnie ogarnia. [emoji849] Żeby to opóźnić nie wstaje jeszcze z łóżka [emoji16]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji8]
Sorry, ale wg statystyk po wykryciu serduszka szanse na utratę ciąży są na poziomie 10%, wiec chyba dość mocno przegięłaś z tą 1/3, a poza tym takie teksty sprawiają, ze mnie się tez już tu nie chce wchodzić. Trzymajcie się dziewczyny, na razie!Kazda z nas to porusza, ale niestety 1/3 z nas nie donosi ciazy![]()