reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
30.09 na 12 :-) mój lekarz robi wizyty co 3 tygodnie, a później co 2 tygodnie :-)
Witam wszystkich.
To bardzo często chodźcie do lekarza ja chodziłam w poprzedniej ciąży raz na miesiąc nie wiem jak teraz bo mam innego lekarza ale na razie raz na 3 tyg a później pewnie zrobi raz na 4 tygodnie. W sumie 300zl miesięcznie, jakby chodzić co dwa tyg to dużo a gdzie lekarstwa, badania i inne wydatki na zycie. Pogoda dziś okropna na Maxa odprowadziłam pierwszoklasistke do szkoły i leniuchuje. Wczoraj standardowo od popołudnia mdłości aż do zasniecia ja już jestem na l4 choć bardzo chciałam pracować, nie daje rady funkcjonować, w domu jest ciężko, snuje się jak cień bez życia,a gdzie tam

Kategoryczny zakaz wyrywania zębów, plomby itp można robic

ja mam umowione wyrywanie ale w drugim trymestrze, moje stomatolog stwierdzila, ze tak jest v=bezpieczniej, chyba, ze sa wskazania do wczesniejszej ingerencji to tez mozna, poprostu inne specyfiki sie podaje ;)

Dziewczyny jest tak wiele strat ostatnio że muszę zrobić sobie przynajmniej dzień wolnego bo tylko sie doluje. W srode z rana trzymajcie kciuki za mnie. Jak będzie po wizycie to dam znać co i jak. Ale jestem przerazona

Kazda z nas to porusza, ale niestety 1/3 z nas nie donosi ciazy :(
nie daj sie zwariowac, odetchnij i na spokojnie daj znac co po wizycie!

Na 11 mam wizyte, i jajko zaraz zniose :)
spac w nocy nie moglam, bardzo jestem ciekawa czy zrobi usg? pierwszy raz od bardzo dawna ide na nzf
trzymajcie kciuki!

A ja czekam na wizytę na NFZ, dzisiaj 7+6 z OM, a z ostatniego usg 7+2 :)
Powodzenia :)
30.09 na 12 :-) mój lekarz robi wizyty co 3 tygodnie, a później co 2 tygodnie :-)
Ja teraz już na prenatalne idę 14.10. Późno trochę ale się wyrobimy, bo lekarz wyjeżdża na miesiąc.
Ja dziś lecę na to badanie krwi, już panika mnie ogarnia. [emoji849] Żeby to opóźnić nie wstaje jeszcze z łóżka [emoji16]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji8]
Boisz się pobierania ? :)

Kazda z nas to porusza, ale niestety 1/3 z nas nie donosi ciazy :(
Sorry, ale wg statystyk po wykryciu serduszka szanse na utratę ciąży są na poziomie 10%, wiec chyba dość mocno przegięłaś z tą 1/3, a poza tym takie teksty sprawiają, ze mnie się tez już tu nie chce wchodzić. Trzymajcie się dziewczyny, na razie!

reklama
Dziewczyny macie wysyp na twarzy? Mnie kilka dni temu wysypalo na czole i brodzie i zastanawiam się czy użyłam czegoś nowego ale nie więc to chyba hormony. Strasznie to wygląda nigdy nie miałam tego problemu a teraz wysyp jak u nastolatki w trakcie dojrzewania

Do góry