No wiec właśnie. A zostałam potraktowana tak, jakby mi już w nic życiu nie przysługiwało.każda z nas, nawet tych zdrowych nie wie, co będzie jutro.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiec właśnie. A zostałam potraktowana tak, jakby mi już w nic życiu nie przysługiwało.każda z nas, nawet tych zdrowych nie wie, co będzie jutro.
8 tc wiadomo tak też liczą do porodu.Mój chłop mnie denerwuje.... którym terminem należy się posługiwać? Że jestem w 8 tc czy tyle ile ma faktycznie zarodek...
Niech spada. Jedna osoba nie może wpłynąć na Twoje samopoczucie, ale nie dziwię się, że jesteś uprzedzona. Ja sama jestem uprzedzona mimo, że nigdy na NFZ u ginekologa nie byłam, ale czytam i słyszę, co za dziady tam siedzą i dzięki temu, nie oczekuję zbyt wiele.No wiec właśnie. A zostałam potraktowana tak, jakby mi już w nic życiu nie przysługiwało.
Dziewczyny poleccie jakis fajny thriller/horror do obejrzenia, najlepiej na netflixie, ale niekoniecznie.
Ile będziecie miały tygodni na usg prenatalnym? Ja mam dwa terminy. 12+0 i 12+5, myślę na który bezpieczniej. Wiadomo, że wolałabym szybciej.
No wiec właśnie. A zostałam potraktowana tak, jakby mi już w nic życiu nie przysługiwało.
Ile będziecie miały tygodni na usg prenatalnym? Ja mam dwa terminy. 12+0 i 12+5, myślę na który bezpieczniej. Wiadomo, że wolałabym szybciej.
Ja lubie ogladac filmy z dreszczykiem, byleby nie poruszaly tematow ewidentnie zwiazanych z wiara (opetania, sceny z ukrzyzowaniem itp.) i bez chorych sadystycznych scen. Ale pewnie i tak po dzisiejszym seansie bede budzic meza, zeby poszedl ze mna na siusiuPodziwiam, ja się tak denerwuje, że teraz głównie national geographic, travel i komedie [emoji1]
Dzieki Widzialam, tez bardzo mi sie podobal chociaz koncowka moim zdaniem troszke slaba. Szukam czegos w podobnym stylu, ale nie moge nic znalezc.Zobacz załącznik 1019947
Swietny serial!! Horror psychologiczny.
Ja lubie ogladac filmy z dreszczykiem, byleby nie poruszaly tematow ewidentnie zwiazanych z wiara (opetania, sceny z ukrzyzowaniem itp.) i bez chorych sadystycznych scen. Ale pewnie i tak po dzisiejszym seansie bede budzic meza, zeby poszedl ze mna na siusiu
Dzieki Widzialam, tez bardzo mi sie podobal chociaz koncowka moim zdaniem troszke slaba. Szukam czegos w podobnym stylu, ale nie moge nic znalezc.
Z mojej strony moge polecic After Life z 2009. Malo znany i nie ma tam jakiejs super gry aktorskiej czy porywajacych scen, ale sam temat bardzo mi sie podobal i do dzisiaj zadaje sobie pytanie czy glowna bohaterka zyla czy nie:
Z Charonem za rękę - Recenzja filmu Życie.po.Życiu (2009) - Filmweb
Recenzja filmu Życie.po.Życiu (2009) - Z Charonem za rękę. Agnieszka Wójtowicz-Vosloo podjęła się tematu nośnego w ostatnich dziesięcioleciach. Otóż wzięła na warsztat moment...m.filmweb.pl