reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Ile będziecie miały tygodni na usg prenatalnym? Ja mam dwa terminy. 12+0 i 12+5, myślę na który bezpieczniej. Wiadomo, że wolałabym szybciej.

No wiec właśnie. A zostałam potraktowana tak, jakby mi już w nic życiu nie przysługiwało.
Niech spada. Jedna osoba nie może wpłynąć na Twoje samopoczucie, ale nie dziwię się, że jesteś uprzedzona. Ja sama jestem uprzedzona mimo, że nigdy na NFZ u ginekologa nie byłam, ale czytam i słyszę, co za dziady tam siedzą i dzięki temu, nie oczekuję zbyt wiele.

Dziewczyny poleccie jakis fajny thriller/horror do obejrzenia, najlepiej na netflixie, ale niekoniecznie.

IMG_0783.JPG

Swietny serial!! Horror psychologiczny.

Podziwiam, ja się tak denerwuje, że teraz głównie national geographic, travel i komedie [emoji1]
Ja lubie ogladac filmy z dreszczykiem, byleby nie poruszaly tematow ewidentnie zwiazanych z wiara (opetania, sceny z ukrzyzowaniem itp.) i bez chorych sadystycznych scen. Ale pewnie i tak po dzisiejszym seansie bede budzic meza, zeby poszedl ze mna na siusiu :D

Zobacz załącznik 1019947
Swietny serial!! Horror psychologiczny.
Dzieki :) Widzialam, tez bardzo mi sie podobal :) chociaz koncowka moim zdaniem troszke slaba. Szukam czegos w podobnym stylu, ale nie moge nic znalezc.

Z mojej strony moge polecic After Life z 2009. Malo znany i nie ma tam jakiejs super gry aktorskiej czy porywajacych scen, ale sam temat bardzo mi sie podobal i do dzisiaj zadaje sobie pytanie czy glowna bohaterka zyla czy nie:

reklama
Ja lubie ogladac filmy z dreszczykiem, byleby nie poruszaly tematow ewidentnie zwiazanych z wiara (opetania, sceny z ukrzyzowaniem itp.) i bez chorych sadystycznych scen. Ale pewnie i tak po dzisiejszym seansie bede budzic meza, zeby poszedl ze mna na siusiu :D

Dzieki :) Widzialam, tez bardzo mi sie podobal :) chociaz koncowka moim zdaniem troszke slaba. Szukam czegos w podobnym stylu, ale nie moge nic znalezc.

Z mojej strony moge polecic After Life z 2009. Malo znany i nie ma tam jakiejs super gry aktorskiej czy porywajacych scen, ale sam temat bardzo mi sie podobal i do dzisiaj zadaje sobie pytanie czy glowna bohaterka zyla czy nie:

A to jestes jak moj maz :D On tez psioczyl na zakonczenie. Ciezko teraz o dobry horror, Ja wole te stare. To musze zobaczyc, bo tez bym obejrzala cos strasznego. Wbrew pozorom to mnie odstresowuje :D

Do góry